РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Серпень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

АРХИВ
Вересень 2024 (34)
Серпень 2024 (37)
Липень 2024 (24)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)

Назва закладу освіти: Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 Чернігівської міської ради Чернігівської області.

Вакантна посада: 1) вчитель інформатики - 1 ставка;

2) вчитель англійської мови - 2 ставка.

Адреса закладу освіти: вул. Любецька, б. 40, тел. 644-721.

Колектив та вихованці ЗДО №59 "Білочка" долучилися до Всеукраїнської акції пам'яті "Сонях".

На загальнонаціональну хвилину мовчання дорослі й малята завітали з СОНЯХАМИ - символом Дня пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 
Сьогоднішній день нагадає про те, що мир і свобода ніколи не даються легко і вимагають великих жертв.
 

ЗДО №21: ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ У «ДЗВІНОЧКУ»

29 серпня відзначають День пам’яті захисників України. Тому сьогодні дошколята «Дзвіночка» долучилися до Всеукраїнської акції пам’яті «Сонях». Малята завзято виготовляли соняхи у різних техніках на згадку про загиблих воїнів, які боронили нашу рідну землю. Сонях – це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України. З чорним, як українська земля, зернятком, що обов'язково проросте, бо українці і далі будуть відроджуватися, скільки б не намагалися їх знищити.

Також у закладі було організовано заняття мужності «Сильні духом» та виставки фотоматеріалів «Герої нашого часу».

Ми всі безмежно вдячні кожному герою, який захищає Україну та будемо пам’ятати і цінувати подвиг тих, хто віддав своє життя за нашу свободу.

Мережа дистанційних класів у ЗЗСО м. Чернігова в 2024/2025 н. р.

У 2024/2025 навчальному році на базі закладів загальної середньої освіти діє 74 дистанційні класи. Крім того, у Чернігівській гімназії №3 Чернігівської міської ради створені дистанційні класи (1-9-і класи) з вивченням українського компоненту для здобувачів освіти, які перебувають за кордоном України та навчаються у закордонних закладах освіти.  

Ліцей №15: акція пам’яті «Сонях»

29 серпня – день, коли ми згадуємо про величезну ціну свободи. Саме в цей день, під час Іловайської трагедії, Україна зазнала величезних втрат. Колектив Чернігівського ліцею № 15 вшанував хвилиною мовчання світлу пам’ять не лише тих, хто загинув в Іловайській трагедії, а й десятки тисяч полеглих захисників і захисниць України в сучасній російсько-українській війні від 2014 року, а наші учні підготували відеоролик в якому згадали загиблих випускників ліцею, які героїчно віддали життя за наше майбутнє і нашу свободу. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх близьких. 
 Слава Україні! 
 Героям Слава!

Акція памꞌяті «Сонях» в ЗДО №46 «Теремок»

Малята і працівники садочка 29.08.2024 року прийняли участь у Всеукраїнській акції пам’яті «Сонях», вшанували пам'ять загиблих захисників України. Дошкільнята разом з вихователями виготовили «соняхи» і прикрасили ними свої вишиванки, як символ життя України.

Проєкт "Цифрові компетентності для освітян Житомирської та Чернігівської областей"Проєкт "Цифрові компетентності для освітян Житомирської та Чернігівської областей"

У період з 21 по 25 серпня 2024 р. в рамках проєкту "Цифрові компетентності для освітян Житомирської та Чернігівської областей", що реалізується міжнародною благодійною організацією MONDO за фінансування ESTDEV - Estonian Centre for International Development, відбувся тренінг для вчителів, в якому взяли участь вчителі Чернігівської гімназії №13 Тетяна Федан  та Інна Ткаченко. Метою тренінгу було підвищення цифрових компетентностей педагогів шляхом навчання у форматі Training of Trainers. Протягом п'яти днів учасники тренінгу активно працювали з різноманітними цифровими інструментами, зокрема: штучний інтелект, графічні редактори, платформи зі створення контенту, цифровий кейс учителя та портфоліо, онлайн інструменти та застосунки для роботи в інклюзивних класах, платформи для створення вебквестів, мультплікації та анімації. Тренінг забезпечив вчителів необхідними знаннями та навичками, які вони зможуть застосовувати у своїй професійній діяльності, а також передадуть отримані знання своїм колегам, сприяючи підвищенню загального рівня цифрових компетентностей.

День пам’яті в ЗДО №60День пам’яті в ЗДО №60

До Дня Пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежний суверенітет і територіальну цілісність України, в ЗДО №60 було проведено ряд заходів. Педагогами було організовано майстер - клас для батьків по виготовленню стилізованої квітки соняху та челендж "Сонях пам'яті". Вшанували пам’ять за захисниками  України, які загинули,  загальнонаціональною хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки загиблим воїнам. А також в цей день було організовано зустріч з учасником бойових дій, який боронив наше місто.  «Жива історія» від захисника була особливо зворушливою та цікавою.

ЗЗСО №14: вшанування пам’яті полеглих Героїв

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину.

Здобувачі освіти Чернігівської гімназії № 14 приєдналися до акції та вшанували пам’ять полеглих Героїв. Ніхто не забутий!

ЗЗСО №14: вшанування пам’яті полеглих ГероївЗЗСО №14: вшанування пам’яті полеглих ГероївЗЗСО №14: вшанування пам’яті полеглих ГероївЗЗСО №14: вшанування пам’яті полеглих Героїв

Гімназія №6: Всеукраїнська акція пам’яті «Сонях»

29 серпня відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Педагогічний та учнівський колектив гімназії доєднався до Всеукраїнської акції «Сонях», вшанував хвилиною мовчання пам’ять всіх полеглих захисників і захисниць України, всіх воїнів світла та добра!  Пам’ять про Героїв живе в кожному з нас. Ми ніколи їх не забудемо.

Перемагає той, хто памʼятає!

Слава Україні!

Героям слава!