РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Жовтень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

АРХИВ
Жовтень 2024 (110)
Вересень 2024 (75)
Серпень 2024 (36)
Липень 2024 (24)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)

ЗОШ І ступеня №25: допомога КП “Ветеринарно-Стерилізаційному центру “Крок до тварин”

Дякуємо за підтримку! 11 жовтня Чернігівська загальноосвітня школа І ступеня №25 передала допомогу до КП “Ветеринарно-Стерилізаційний центр “Крок до тварин”. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося зібрати чимало смаколиків для тварин, які знаходяться під опікою центру. Щиро дякуємо всім небайдужим, хто долучився до цієї акції! Ваші внески допоможуть зробити життя наших маленьких друзів трішки кращим та радіснішим. Разом ми можемо більше!
Учителі та учні 25 школи підтримали ініціативу, долучившись до цікавих заходів. Дівчата взяли участь у захопливих змаганнях та веселих  конкурсах, які залишили після себе яскраві емоції. Дякуємо всім за чудову атмосферу!

ЧСШ №1: тиждень «Доброти»

Усі дні до тижня «Доброти» були щільно насичені відчуттям єдності у площині гуманності та доброти. Практично усі діти школи взяли участь у фоточеленжі «Я та мій улюбленець». З великим задоволенням діти передивились фільм «Наші пухнастики». На уроках «Доброти» розповідали про пригоди та кумедні звички, здібності улюбленців, вчились правилам догляду за ними. Не забули і про безпритульних тварин. Для них приготували їстівні подарунки і смаколики та передали до центру «Крок до тварин». Головне правило, яке винесли діти - ми відповідаємо за тих, кого приручили!

Шануємо мужність та героїзм наших захисників та захисниць!Шануємо мужність та героїзм наших захисників та захисниць!

Шануємо мужність та героїзм наших захисників та захисниць!

Боже, бережи єдину
Рідну нашу Україну!
Порятуй нас від біди,
Перемогу нам пошли!
(Юлія Забіяка)
Щоб наша країна була мирною та незалежною, її захищають від ворогів мужні воїни, які впевнені, що правда на нашому боці. Вихованці дошкільного навчального закладу № 73 із цікавістю зустрілися з татом-військовим, Суріним Олександром Станіславовичем. Діти із захопленням та з цікавістю слухали його розповідь. Дошкільнята декламували патріотичні вірші, вручили дитячі малюнки та квіти, які завжди піднімають бойовий дух нашим кіборгам. А мужній воїн пригостив їх солодощами. Уклін та повага нашим героям!

ДНЗ № 64: День захисників і захисниць

ДНЗ № 64: День захисників і захисниць

До дня захисників і захисниць в закладі були проведені такі заходи: зустрічі з військовими, полісменами, представниками Чернігівського центру розмінування, проведені організовані діяльності патріотичного спрямування.

Гімназія № 16: зустріч з батьками представників Норвезької ради у справах біженців

Найкраща підтримка, яку може отримати дитина під час кризи чи її наслідків, надходить від батьків і сімʼї, а також вчителів. Ця підтримка є особливо ефективною, коли батьки та вчителі співпрацюють.

У Всесвітній день психічного (ментального) здоровʼя представники Норвезької ради у справах біженців зустрілися з батьками здобувачів освіти нашого навчального закладу. Говорили про проблеми психосоціального відновлення та підтримки особистості в умовах кризових життєвих ситуацій.

А діти у цей час творчо та завзято працювали над створенням неймовірних малюнків на шоперах!

 

 

 

Гімназія № 16: зустріч з батьками представників Норвезької ради у справах біженцівГімназія № 16: зустріч з батьками представників Норвезької ради у справах біженцівГімназія № 16: зустріч з батьками представників Норвезької ради у справах біженців

 

ЗДО №26:Заходи до Дня захисників і захисниць України

ЗДО №26:Заходи до Дня захисників і захисниць України

ЗДО №26:Заходи до Дня захисників і захисниць України

У період з 1 жовтня по 11 жовтня 2024р з нагоди Дня захисників і захисниць України у Чернігівському дошкільному навчальному закладі № 26 з метою гідного вшанування сьогоденних подвигів захисників та захисниць України та ознайомленням із славетним минулим України проведено заходи: спортивно-музичну розвагу «Козацькому роду нема переводу» за участю запрошеного актора Філармонічного центру та дітей груп старшого дошкільного віку № 3, №4, №8; поновлено фотовиставку «Україна-єдина»; організовано збір-донат «Каштани перемоги»; святкова зустріч з представниками ЗСУ «Дякуємо захисникам і захисницям» за участю дітей групи середнього дошкільного віку № 7 та дітей старшихдошкільних груп № 3, №4, №8.

Щодо атестаціїЩодо атестаціїЩодо атестації

Семінар-практикум для відповідальних за організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

10 жовтня 2024 року на базі КПЗО «Чернігівський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» відбувся семінар-практикум для відповідальних за організацію та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в закладах загальної середньої освіти міста. У семінарі взяли участь педагогічні працівники закладів освіти міста. Програма семінару-практикуму передбачала 2 блоки: теоретичний: організація гри в закладі освіти, обговорення старту та карти дій гри протягом 2024/2025 н.р. з урахуванням умов воєнного стану, орієнтовний план заходів впровадження гри «Джура» протягом навчального року. Практичний: відпрацювання практичних навичок: подолання туристичної смуги перешкод; орієнтування на місцевості (теренова гра); надання домедичної допомоги при масивній зовнішній кровотечі (накладання турнікету, тиснучої пов’язки), транспортування потерпілого, переведення постраждалого в стабільне бокове положення.