РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Жовтень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

АРХИВ
Жовтень 2024 (40)
Вересень 2024 (76)
Серпень 2024 (38)
Липень 2024 (24)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)

"Голос колегіуму" випуск 1 (41) від 01.10.2024

День захисників та захисниць України у  Чернігівській гімназії №11

День захисників та захисниць України у  Чернігівській гімназії №11

Сьогодні, 1 жовтня, відзначається День захисників та захисниць України. Учні 11-ї гімназії міста Чернігова взяли участь у благодійній акції, зібравши смаколики для бійців в обласний госпіталь. Діти особисто привітали військових, передали їм гостинці, наповнивши серця захисників теплом та вдячністю. Тим часом у стінах гімназії відбувся розіграш благодійної лотереї на підтримку Збройних Сил України. Завдяки зусиллям вчителів, батьків та небайдужих українців вдалося зібрати 35 000 гривень  для придбання важливого обладнання – системи радіоелектронної боротьби для бійців 165 батальйону 119 бригади ТРО. Зібрані кошти та смаколики передали захисникам. Ця акція стала ще одним кроком на шляху до підтримки наших захисників, які щодня боронять мир і незалежність України.  А ще в гімназії відбулися святкові урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва. Вітаємо всіх, хто своєю боротьбою, працею, донатами наближає нашу Перемогу!

Наша гімназія №34 знову об'єдналася для важливої мети – підтримки наших захисників! 1 жовтня, пролунав дзвін благодійного ярмарку, на якому панувала атмосфера єдності та доброти. Діти, батьки, вчителі – всі долучилися до збору для наших героїв. Найменші учні 1-Б класу та старшокласники нашої гімназії відвідали та привітали військових у відділеннях реабілітації. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам. Дякуємо воїнам ЗСУ за можливість навчатися і розбудовувати вільну Україну!

День захисника у Чернігівській гімназії №27

У Чернігівській гімназії №27 до Дня захисників та захисниць України для учнів 5-6 класів був проведений виховний захід на тему "Захисники України на захисті країни" за участю офіцера групи психологічного супроводу та відновлення Людмили Ковальчук-Осипенко. Під час заняття учнів ознайомили із роллю Збройних Сил України у захисті держави, спілкувалися про патріотизм та повагу до військовослужбовців, а також про психологічну стійкість в умовах воєнних дій. Учні висловили свої враження від почутого, а також передали патріотичні малюнки для підтримки захисників.

Від книжок до сердець: візит письменниці у  Чернігівську гімназію №27

Від книжок до сердець: візит письменниці у  Чернігівську гімназію №27

До гімназії №27 завітала відома чернігівська дитяча письменниця Олена Терещенко, яка творить у жанрі фентезі, й зачарувала учнів своїми історіями. У затишній атмосфері вона повела слухачів у світ дивовижних пригод, магії та фантастичних світів. Письменниця розповіла про створення своїх книг для дітей і підлітків, поділилася таємницями створення героїв та відповіла на запитання допитливої молоді. Її слова надихнули учнів не тільки читати, але й самим пробувати творити, адже фантазія не має меж. Зустріч залишила теплі спогади і, можливо, дала початок новим літературним мріям юних авторів. Щиро дякуємо пані Олені за цікаву зустріч!

У Чернігівській гімназії №27 проводяться інформаційно-просвітницькі заходи

У Чернігівській гімназії №27 проводяться інформаційно-просвітницькі заходи

В рамках «Всеукраїнського тижня профілактики булінгу» для здобувачів освіти Чернігівської гімназії №27 проводяться інформаційно-просвітницькі заходи психологічною службою гімназії. Серед учнів 2-3 класів відбулася виставка малюнків «Я і мої друзі». Учні 5 класів поспілкувалися на тему булінгу, його проявів, відповідальності за протиправні дії та взяли участь в акції «Ця рука ніколи не вдарить!». Учні 8-А зіграли в настільну гру з профілактики булінгу «Danger in Jungle», а з учнями 9-Б класу проведено інформаційно-профілактичну карткову гру «Коло безпеки». Подібні заходи сприяють формуванню в учнів моделі безпечної поведінки, навички надання і отримання допомоги та вироблення нетерпимого ставлення до явища булінгу.

Ліцей №15: «Кубок козацької відваги»

01.10.2024 року серед учнів 10-х класів був проведений «Кубок козацької відваги», де учні проявили свої спортивні здібності з прикладної фізичної підготовки.
 Вітаємо переможців та пишаємося кожним учасником!

 

 День захисників та захисниць України почався у школі з приєднання до загальнонаціональної хвилини мовчання. Усі разом вшанували пам'ять загиблих, які віддали своє життя, захищаючи незалежність нашої країни. Тематичні уроки, створення листівок-привітань, малюнків, спортивні змагання за участю Чернігівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» - це внесок у знання учнів про історію свята.

Чернігівська гімназія №7: тематичні заходи до Дня захисника України

Чернігівська гімназія №7: тематичні заходи до Дня захисника України

"Рідна наша Україно,
Не дам впасти на коліна,
Захищу від злих атак,
Недарма ж бо я-КОЗАК».


День захисника України - це, мабуть, найважливіше державне свято  під час повномасштабної війни. Цього дня ми вшановуємо героїв і героїнь, які борються за незалежність своєї Батьківщини. А також згадуємо воїнів, котрі віддали життя за Україну. У Чернігівській гімназії №7 відбулися тематичні заходи: вивчали історію свята, писали листи захисникам, складали пазли, проводили змагання з армреслінгу, брали участь у "Козацьких забавах".

Вже традиційно в нашому закладі освіти відбулося спортивно-патріотичне свято "Козацьки звитяги" серед учнів    8-х класів, присвячене Дню захисників і захисниць України. У програмі заходу були такі конкурси: проходження роїв строєм; виконання української пісні; історія козацтва; перша медична допомога; спортивна естафета та конкурс вболівальників.Кожен учасник мав змогу продемонструвати свої навички, відважність та силу. А переможці отримали почесні грамоти. Вітаємо з зайнятим першим місцем - 8-Д клас. Друге місце посіли - 8-А, 8-Е класи. Третє місце здобули - 8-Б та 8-В клас.