РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Жовтень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

АРХИВ
Жовтень 2024 (40)
Вересень 2024 (76)
Серпень 2024 (38)
Липень 2024 (24)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)

Тиждень безпеки дорожнього руху в Чернігівській гімназії № 2 ЧМРТиждень безпеки дорожнього руху в Чернігівській гімназії № 2 ЧМР 

З 23 по 27 вересня у стінах Чернігівської гімназії № 2 тривав Тиждень безпеки дорожнього руху, у межах якого інспектор відділу «Служба освітньої безпеки» Кисіль М. М. провела з учнями молодшої школи бесіду про комплекс правил, заходів і засобів, що забезпечують умови безпечного дорожнього руху для усіх його учасників. Учитель Биченок А. Ю. під час уроків «Здоров'я, безпека та добробут» спільно з учнями 5, 7 класів повторили та закріпили знання про дорожні знаки, повторили головні правила дорожнього руху, обговорили необхідність застосування засобів безпеки пішохода (флікери, ліхтарі тощо). Класні керівники 6-9 класів провели низку виховних годин, присвячених правилам руху для велосипедистів та користувачів електросамокатів.  

День захисників та захисниць України в Чернігівській гімназії № 2 ЧМР

День захисників та захисниць України в Чернігівській гімназії № 2 ЧМР

Це день, коли ми не просто віддаємо шану нашим героям, це день, коли кожен з нас відчуває той незламний дух, що горить у серці кожного воїна. Це не просто календарна дата – це символ відваги, мужності й сили, яка народжується в боротьбі за свободу, за мир, за державу. Кожен воїн, кожна захисниця – це історія відданості своїй країні. Це люди, які готові віддати своє життя, щоб ми могли спокійно спати під мирним небом. Вони йдуть у бій заради майбутнього, заради наших дітей, заради того, щоб на нашій землі більше ніколи не було війни. Сьогодні ми схиляємо голови й перед тими, хто вже не повернеться з поля бою, але їхня жертва ніколи не буде забута. Ми стоїмо разом із тими, хто щодня продовжує боротися за наше життя і свободу, попри біль і втому. І ми віримо в перемогу, бо за нами правда, за нами наша земля і наш народ. Нехай наші захисники та захисниці відчують нашу вдячність і підтримку. Ми з Вами, ми вдячні Вам, ми віримо у Вас.

Слава Україні! Героям і героїням слава!  
    Сьогодні, 1 жовтня у Чернігівській загальноосвітній школі І  ступеня №25 Чернігівської міської ради Чернігівської області відзначили важливий день — День Захисників та Захисниць України. Це свято мужності, сили та незламного духу українських воїнів, які відстоюють нашу незалежність. Особливим моментом стало прийняття учнів перших класів до шкільного об'єднання «Відважні Сіверяни». Тепер вони — частина нашої великої та дружньої шкільної родини!
      Ми щиро вітаємо наших першокласників та бажаємо їм бути такими ж відважними, сильними й небайдужими, як і ті, хто боронить наше мирне небо.

 

Назва закладу освіти: Чернігівська гімназія № 28 Чернігівської міської ради Чернігівської області 

Вакантні посади: 1) сестра медична - 1 ставка;

Адреса закладу: м. Чернігів,  пр. Миру 207-А, т. (0462)72-78-21.

1 жовтня ми відзначаємо особливе свято – День захисника та захисниці України
Це день, коли ми вшановуємо мужність і відвагу наших воїнів, які захищають нашу державу. До вшанування захисників та захисниць України у Чернігівській гімназії № 17 були проведені спортивні змагання «Козацькі розваги», брали участь учні 5- 7 класів. Здобувачі освіти брали участь у Всеукраїнській хвилині мовчання, щоби вшанувати пам'ять про тих, хто віддав життя за Україну. На класних годинах були проведені бесіди, щодо необхідності вшанування героїв. Учні переглянули відео кліпи про героїв війни.
 

Чернігівський ліцей №22: Благодійний ярмарок

 Чернігівський ліцей №22: Благодійний ярмарок

За нашу рідну Україну,
Що зберегли за всі віки –
Низький уклін і тричі «СЛАВА!»

Українські захисники!

 

1 жовтня українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.  Цього дня в Чернігівському ліцеї № 22 було проведено благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

 

 

ЗОШ №25 І ступеня: зустріч учнів з представниками патрульної поліції 

Сьогодні, 1 жовтня, шкільне об'єднання ''Відважні Северяни'' мало чудову нагоду познайомитися з роботою патрульної поліції на демонстраційній локації від Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції. Під час заходу учасники дізналися про службу патрульних, ознайомилися зі спеціальними засобами та IT-технологіями, які поліцейські використовують у своїй щоденній роботі. Особливу увагу привернули службові автомобілі патрульних, які всі бажаючі могли оглянути зблизька. Це був незабутній досвід для наших учнів, які мали можливість відчути себе в ролі поліцейських та краще зрозуміти важливість цієї професії для суспільства.

ЗДО №24: «Ми роду козацького діти»ЗДО №24: «Ми роду козацького діти»

1 жовтня, в честь славетних українських свят - Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, в закладі відбулися різні тематичні заходи та музично-спортивна розвага «Ми роду козацького діти». З нагоди свята, також було підготовлено та передано нашим військовим подаруночки від всього колективу закладу, батьків та дітей. Вдячні ЗСУ за можливість святкувати!

ЗДО №53: День захисників і захисниць України

З нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва в садочку відбулися "Веселі козацькі розваги". Діти разом з батьками брали активну участь в різноманітних іграх та змаганнях, де демонстрували свою силу, спритність і командний дух. А потім всі разом смакували козацьким кулешем з салом та огірочками.

 

 

 

 

ЗДО №53: День захисників і захисниць УкраїниЗДО №53: День захисників і захисниць УкраїниЗДО №53: День захисників і захисниць України