РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Жовтень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

АРХИВ
Жовтень 2024 (40)
Вересень 2024 (76)
Серпень 2024 (38)
Липень 2024 (24)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)

ЗОШ І ступені №25: Всесвітній день тварин

4 жовтня в Чернігівській загальноосвітній школі І ступеня №25 Чернігівської міської ради відбулися години спілкування та різноманітні заходи, присвячені Всесвітньому дню тварин, під час яких учні обговорювали важливість захисту тварин, їх роль у житті людини та відповідальність нас, людей, перед ними. Також проводилися інтерактивні заняття, на яких дітей мотивували бути милосердними та людяними.

Чернігівська загальноосвітня школа І ступеня №25 Чернігівської міської ради Чернігівської області доєдналася до Challenge Fest, присвяченого Дню працівника освіти.

Відео

ЗЗСО №13: Всеукраїнський урок доброти

Учні 1В класу Чернігівської гімназії №13 долучилися до Всеукраїнського уроку доброти. Розповідали про своїх домашніх улюбленців, дізналися про особливості догляду за меншими друзями та відповідальне й гуманне ставлення до них. А наостанок розмалювали   зображення. Пам'ятайте, що ми відповідаємо за тих, кого приручили.

ЗДО №60: тематичний тиждень Козацької славиЗДО №60: тематичний тиждень Козацької слави

З нагоди Дня Захисників і Захисниць в ЗДО №60  було проведено тематичний тиждень Козацької слави. Протягом тижня діти мандрували Україною, вивчаючи історію країни, державні символи, національні страви, ознайомлювались з ремеслами та художніми творами.

Родзинками  Тижня Козацької слави стали  загальносадові  заходи  за участю батьків –  Фестиваль української національної кухні «Як смакує Україна»  та  спортивна розвага «Як козаки олімпійцями стали». Сподіваємось, наші маленькі козаки берегтимуть славетні козацькі традиції, які, своєю чергою, примножують сучасні захисники й захисниці України. Це наше спільне свято. Проте передусім це Свято тих, кому ми завдячуємо за нашу незалежність і кому ми низько вклоняємось за змогу жити щоденним життям – навчати, вчитись, працювати, надихати. А ще варили смачнючий куліш та частували всіх, ділилися яскравими позитивними емоціями.

Заходи відбувались в межах реалізації загальносадового освітнього проєкту національно-патріотичного спрямування історичний мікс «Ми маленькі козачата – славних козаків внучата».

Щодо участі в конкурсному відборі на посаду керівника закладу загальної середньої освіти

Відповідно до рішення конкурсної комісії (Протокол № 1 від 04.10.2024) до участі в конкурсному відборі на посаду керівника закладу загальної середньої освіти: 

Чернігівської гімназії № 20 Чернігівської міської ради допущено

Малець Наталію Іванівну 

Конкурс відбудеться 09.10.2024 року, початок о 9-00.

ЗДО №60: тематичний тиждень Козацької слави

ЗДО №60: тематичний тиждень Козацької слави

 

Чернігівська гімназія №13: Інтерактивний західЧернігівська гімназія №13: Інтерактивний захід

Психологічною службою гімназії з учнями 2-х та 3-х класів був проведений інтерактивний захід на тему "Не мовчи!".  Під час заняття було наголошено на важливості підтримки дружніх взаємин в колективі, недопущенні толерантного ставлення до випадків булінгу, емоційного чи фізичного насильства. Також  учні вправлялися у вмінні відрізняти "хороші" секрети від "поганих", дбаючи, таким чином, як про власну безпеку, так і про особисту гідність,  відпрацьовували алгоритм дій на різні життєві ситуації

ЗДО №10: Захоплююча зустріч до Дня захисників

Під час широкомасштабної війни і дорослі, і діти найбільше мріють про те, щоб кожен воїн та кожна захисниця повернулися додому живими. Тому чудовою ідеєю стала зустріч дітей із захисником, яка відбулася у нашому садку. Дякуємо Кобізею Олександру за надзвичайно цікаву та неймовірно захоплюючу зустріч. Тепер чи не кожен наш вихованець мріє стати захисником своєї держави. А наш внесок у омріяну перемогу буде після завершення акції «Каштани збирай — ЗСУ допомагай».

Назва закладу: Чернігівський дошкільний навчальний заклад №77

«Дельфін» Чернігівської міської ради Чернігівської області.
Вакантна посада: робітник з комплексного обслуговування й
ремонту приміщень – 1 ставка (на постійне місце роботи).
Адреса закладу: м. Чернігів, вул. Захисників України, 15, тел. 3-70-80.