РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Вересень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

АРХИВ
Вересень 2024 (34)
Серпень 2024 (37)
Липень 2024 (24)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)

Чернігівська гімназія № 9 Чернігівської міської ради.

Вакантна посада: вчитель англійської мови - 15,5 годин. 

Адреса закладу: м. Чернігів, вул. О. Молодчого, 21,

тел. 3-36-61, 3-12-46.

У Чернігівській загальноосвітній школі І ступеня №25 пролунав перший дзвоник! Вітаємо всіх з Днем знань!

Нехай у всіх буде достатньо сил для досягнення нових цілей і завершення омріяних справ! Нехай учні радують гарними оцінками та прекрасним настроєм! Нехай батьки та вчителі проявляють любов і надають підтримку дітям! У нас все вийде, бо ми всі сильні! 

Слава ЗСУ!  Слава Україні!

ЗЗСО №7: свято Першого дзвоника

Найсвітліша дорога у світі — це дорога до знань, до школи.  2 вересня у Чернігівській гімназії №7 пройшло свято Першого дзвоника,  яке сповістило учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Свято, яке знаменує початок нових знань, досягнення успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями й учителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого й цікавого. Для учнів 1-х та 9-х класів пройшла святкова лінійка, а для решти класів – патріотичні виховні години, зустрічі з військовими. Цей навчальний рік гімназія почала під гаслом “Починаємо рік з добрих справ”. Учні  донатили для ЗСУ замість квітів, адже головне - це наша ПЕРЕМОГА!

 

 

ЗЗСО №7: свято Першого дзвоникаЗЗСО №7: свято Першого дзвоникаЗЗСО №7: свято Першого дзвоникаЗЗСО №7: свято Першого дзвоникаЗЗСО №7: свято Першого дзвоникаЗЗСО №7: свято Першого дзвоника

Назва закладу освіти: Чернігівська гімназія № 16 Чернігівської міської ради.

Вакантні посади: вчитель англійської мови - 10 год. (бажано за сумісництвом на час відсутності основного працівника).

Адреса закладу освіти: м. Чернігів, вул. вул. Шевченка, 93, тел. (04622)3-13-16. 

1 вересня – День Знань, звичайно це свято традиційно вважається «шкільним» святом. Але хіба це означає, що в цей день в дитячих садах нічого не сповіщає про свято. Звичайно ж, ні!

Після довгої розлуки і літніх розваг діти знову зустрілися зі своїми друзями та педагогами. В цей день наш колектив влаштував для вихованців чудове і прекрасне свято, яке розпочалося святковим сонячним ранком.

Для того, щоб свято в садочку було незабутнім до нас завітав в гості веселий та мудрий "Професор". Всі малята приймали активну участь у проведенні свята: розповідали вірші про Україну, садочок, про літо та щасливе дитинство, із задоволенням діти гралися в рухливі ігри, співали веселих пісень.

Ось і відсвяткували ми веселе, цікаве свято, щедре на посмішки і квіти. Сподіваємося, що у дошкільнят залишилися яскраві і радісні враження.

ЗДО №77: День ЗнаньЗДО №77: День ЗнаньЗДО №77: День ЗнаньЗДО №77: День ЗнаньЗДО №77: День ЗнаньЗДО №77: День Знань

Вітаємо з початком 2024/2025 навчального року!

Багато хто з нас сьогодні поринає у спогади та пригадує свої шкільні роки, однокласників, першу вчительку, шкільну булочку, загублене змінне взуття на фізкультуру, фото у випускному альбомі та ще багато-багато чого…
Деякі цьогорічні п’ятикласники – це діти, які майже жодного дня не були у школі. Спочатку через COVID, а потім через повномасштабне вторгнення.
Сьогодні в місті на офлайн навчання виходять 30 шкіл, а ще 42 садочки. На жаль, через відсутність укриття, 1 школа ще один навчальний рік проведе дистанційно.
Ми невпинно продовжуємо працювати над відновленням будівель, створенням безпечних укриттів та облаштуванням у них яскравих просторів. Ми тісно співпрацюємо з нашими постійними міжнародними та українськими партнерами та не полишаємо можливості пошуку нових.
І як би складно не було (в умовах відключення світла, тривалих тривогах, «емоційних гойдалках»), ми підтримуємо наших дітей, створюємо можливості для повернення їх до навчання, аби вони, так само як і ми, мали спогади про шкільні роки. А ще мали можливість вчити вірші, писати твори, читати українські книжки, ходити з друзями до музеїв, пізнавати цей світ, вчитися бути справжніми патріотами та цінувати кожен новий день, який ми проживаємо завдячуючи Силам оборони України.
Я щиро вітаю усіх з початком Нового навчального року, бажаю, щоб він був спокійним, мирним та переможним!
Начальник управління освіти 
Василь БІЛОГУРА

ЗЗСО №16: День знань

Щороку, в вересні, в Україні відзначають День знань. Цього року він знову пройшов в умовах війни.

Але, незважаючи на це, новий навчальний рік ми розпочинаємо з вірою в близьке мирне майбутнє. І хочемо побажати всім дітям, щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Удачі, гарного настрою, бадьорості та позитиву на весь цей навчальний рік!

Зі святом.

 

 

 

 

 

ЗЗСО №16: День знаньЗЗСО №16: День знаньЗЗСО №16: День знаньЗЗСО №16: День знаньЗЗСО №16: День знаньЗЗСО №16: День знань