РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

АРХИВ
Вересень 2024 (16)
Серпень 2024 (37)
Липень 2024 (23)
Червень 2024 (108)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)

Нагородження переможців та призерів предметних олімпіад і творчих конкурсів  у ЗОШ № 28

Навчальний рік традиційно став роком нових учнівських досягнень. Здобувачі освіти ЗОШ № 28 мали успіх у конкурсних заходах на рівні школи, міста, області, держави.
Сьогодні призери й переможці олімпіад та конкурсів і найактивніші в житті школи учні були відзначені дипломами, грамотами та подяками від організаторів та адміністрації навчального закладу. В урочистій атмосфері відзнаки вручила директорка Ліліана Анатоліївна Серновець. Святкового настрою всім присутнім додали виступи юних вокалістів Валерія Сидоренка та Софії Мамоненко. Конферанс заходу забезпечили Анастасія Галкіна та Аліна Карпенко.
Бажаємо здобувачам освіти натхнення та сприятливих умов для нових перемог. За цьогорічну можливість для самореалізації учнів дякуємо їхнім наставникам, батькам та непохитним ЗСУ.

Піклуємося про ментальне здоров'яПіклуємося про ментальне здоров'я

Проблема захисту ментального здоров’я надзвичайно важлива особливо від початку повномасштабної війни в Україні. Піклуючись про ментальне здоров'я учнів, практичний психолог школи Карпеко І. В. в кінці травня провела ряд заходів психосоціальної підтримки дітей. У співпраці з Червоним Хрестом учні 5-А класу ЗЗСО №6 були долучені до програми «Птахи в польоті». В ході семи тренінгів, учні змогли усвідомити власну приналежність та ідентичність, розширили власне уявлення про своє оточення, змогли поділитись власними емоційними переживаннями та спогадами, віднайшли власний ресурс для зниження тривожності. Учні склали власну книгу: «Книгу про себе», яка наповнилась листом до себе в майбутньому, власними спогадами, відчуттями та мріями. Для учнів 8 класів були проведені  зустрічі у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?». В ході роботи учні переглянули освітній серіал «Ден і Рора проти корпорації С», в якому головні герої вчать жителів рятуватись від розпачу, депресії, панічних атак, і одночасно самі вчаться, як можна підтримати себе у непростих випробуваннях. Обговорюючи дії героїв коміксу, учні органічно засвоїли вправи, які допоможуть їм більш якісно турбуватись про своє ментальне здоров'я.  

Завдяки проведеним заходам, учні зрозуміли кілька важливих істин: у складний час необхідно відчувати постійну підтримку, увагу до себе та вміти піклуватись про своє ментальне здоров'я.

ЗЗСО №13: ЗУСТРІЧ З ГЕРОЄМ НАШОГО ЧАСУ

Учні 8-Б класу зустрілися онлайн з Героєм нашого часу – військовослужбовцем ЗСУ, бійцем 3-ої окремої штурмової бригади, старшим сержантом Сивоплясом Євгеном Миколайовичем. Він розповів про себе, про свій життєвий та бойовий досвід .Швидко та цікаво промайнула зустріч із сильною ,вольовою людино. Ми пишаємось такими незламними бійцями  і щиро дякуємо за наші мирні ранки.