РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

Для малечі фізична активність – запорука краси тіла та бадьорості розуму і духу.  Веселі ігри та розваги розвивають любов та цікавість до цієї сфери, сприяючи здоровому розвитку малечі.

О спорт! О спорт!
Це просто клас!
Дружіть із ним завжди.
Здоров’я, юність, силу дасть
І творчої снаги!

ДНЗ №42: Олімпійські ігри "Дружні ми та дужі, До спорту не байдужі"ДНЗ №42: Олімпійські ігри "Дружні ми та дужі, До спорту не байдужі"ДНЗ №42: Олімпійські ігри "Дружні ми та дужі, До спорту не байдужі"

ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"

Передостанній день у пришкільному таборі з денним перебуванням "Мрія" ЗОШ №13 запам’ятався дітям яскравими враженнями, незважаючи на мінливу погоду та повітряні тривоги.
Цього дня до табору завітав Чернігівський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" за підтримки відділення НОК України в Чернігівській області. Вони провели Традиційні літні міські змагання "Веселі старти" в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня, які принесли дітям багато радості та позитивних емоцій.
Такоє діти пригадали правила мінної безпеки та розгадали гасло супергероїв, повторюючи правила безпеки. Вони змагалися у дартці, складали пазли та брали участь у різноманітних спортивних активностях.
Для найстарших вихованців було організовано арт-терапевтичне заняття "Поглянь своїм страхам в обличчя", спрямоване на подолання страхів та тривожності. Діти вчилися розпізнавати власні емоції, контролювати свої страхи, досліджували свої сильні сторони та шукали ресурси для зміцнення витривалості.
Наймолодші вихованці також активно провели день: вони створили листівку "Бережи природу рідної землі" та виготовили паперову квітку, підкреслюючи важливість захисту довкілля.
Після обіду діти створили кольорову веселку та повторили кольори і погодні умови англійською мовою, що допомогло їм покращити знання іноземної мови в ігровій формі.
Цей день, насичений подіями та активностями, став незабутнім для всіх вихованців табору, зміцнив їхні знання, фізичні навички та емоційну стійкість.

 

ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 14 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"

Олімпійський день в ДНЗ №71 провели серед маленьких спортсменів, які із задоволенням брали участь у  змаганнях та рухливих іграх. Гарний настрій отримали всі!

Олімпійський день в таборі з денним перебуванням "Мрія" Чернігівської ЗОШ №27Олімпійський день в таборі з денним перебуванням "Мрія" Чернігівської ЗОШ №27

Разом з організацією "Спорт для всіх"  відбувся захоплюючий Олімпійський день у таборі "Мрія". Це було справжнє свято спорту, радості та здорового способу життя. Кожен учасник мав можливість проявити свої спортивні здібності та відчути себе справжнім олімпійцем. Цей день став чудовою нагодою покращити свою фізичну підготовку, навчитися працювати в команді, підтримувати один одного та долати труднощі разом. Велика вдячність організації "Спорт для всіх" за чудовий день. Ваша підтримка, ентузіазм та професіоналізм зробили цей день справді незабутнім.

Олімпійський день в таборі з денним перебуванням "Мрія" Чернігівської ЗОШ №27Олімпійський день в таборі з денним перебуванням "Мрія" Чернігівської ЗОШ №27Олімпійський день в таборі з денним перебуванням "Мрія" Чернігівської ЗОШ №27

Табірна зміна у пришкільному таборі «Пролісок» продовжується!ㅤ

З дня у день вихователі, спеціалісти та запрошені гості продовжують дбати про розумовий, фізичний та духовний розвиток вихованців.  

Пришкільний табір СЗОШ № 2Пришкільний табір СЗОШ № 2Пришкільний табір СЗОШ № 2