РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

ЗЗСО №14: "Рух - це здорово!"ЗЗСО №14: "Рух - це здорово!" 

03 червня 2024 року в таборі з денним перебуванням " Джерельце" Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст. №14 до Дня захисту дітей відбулися спортивні активності  під гаслом: "Рух - це здорово!".

День розпочався фізичною зарядкою-руханкою,яка налаштувала 51 вихованця табору на позитивні емоції та забезпечила чудовий настрій на увесь день.

А далі хлопчики та дівчатка протягом дня виборювали перемогу,змагаючись з бігу на короткі дистанції, естафеті, змаганні з волейболу між загонами. Діти отримали масу емоцій та задоволення!

Перемогла дружба!

ЧСШ №1: табір з денним перебуванням розпочав роботуЧСШ №1: табір з денним перебуванням розпочав роботу

Табір з денним перебуванням "Сонечко" розпочав свою роботу у ЧСШ1! Нехай сонячні промінчики зігріють кожне дитяче сердечко, нехай буде весело, цікаво, незвичайно! Під час урочистого відкриття до нас завітали Панда та Пінгвін, разом ми танцювали та гралися. Гостя свята, Бистревська Т.В., директорка БК УТОГ, підготувала для дітей сюрприз- смаколики від обласної організації УТОГ, усі були в захваті! Дякуємо! Радіємо початку літа!

Табір з денним перебуванням ліцею №15 розпочав свою роботуТабір з денним перебуванням ліцею №15 розпочав свою роботу

Сьогодні у ліцеї #15 свято – відкриття пришкільного табору «Джерельце».
Розпочався день в таборі із руханки та ознайомленням з розпорядком дня.
Далі на дітей чекав концерт, який відкрив запальним танцем художній колектив Ансамбль естрадного танцю «Еліт».
Також, своїми виступами продовжили концерт Тітович Назарій та Огреніч Софія. Вперше на сцені ліцею виступили дівчата з неймовірним номером від колективу «Літай». А завершила захід інтелектуальна вікторина.
Бажаємо нашим вихованцям гарного і сонячного літа! Нехай ця мандрівка буде веселою та неповторною!

 

Ліцей №22: роботу табору з денним перебуванням розпочатоЛіцей №22: роботу табору з денним перебуванням розпочато

Ось і прийшли довгоочікувані канікули. Уже віддзвенів останній дзвоник; можна з легкістю вдихнути великий і мрійливий ковток літнього повітря. В учнів з’явилося багато вільного часу, який потрібно правильно організувати, щоб було не тільки цікаво, а й корисно.

03 червня в Чернігівському ліцеї № 22 відбулось урочисте відкриття пришкільного літнього табору «Дзвіночок», до якого долучились казкові герої з Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

Після ранкової руханки діти взяли участь у вікторині «Історичний калейдоскоп пісень», грали в рухливі ігри та естафети, малювали, спілкувалися на тему «Цікава фізика».

Бажаємо гарного відпочинку та незабутніх вражень!

 

Ліцей №22: роботу табору з денним перебуванням розпочатоЛіцей №22: роботу табору з денним перебуванням розпочатоЛіцей №22: роботу табору з денним перебуванням розпочато

Колегіум: "Рух - це  здорово!"

У рамках святкування міжнародного Дня захисту дітей, у Чернігівському колегіумі №11 було проведено ряд спортивно-оздоровчих активностей під гаслом «Рух – це здорово!».  День розділено на три етапи: ранкова гімнасти на свіжому повітрі; свято до Дня захисту дітей та спортивні активності на свіжому повітрі.

Ранкова гімнастика. Комплекс гімнастичних вправ на всі групи м’язів з обов’язковим введенням вправ на дихання на свіжому повітрі. Метою ранкової гімнастики - покращення функціонального стану і працездатності організму. Для того щоб фізичні вправи налаштували центральну нервову систему на робочий ритм, збільшили швидкість кровообігу, фізичне навантаження дозували відповідно до віку та можливостей дітей, а також зміни темпу виконання вправ та кількості повторів.

Заняття з фізичної культури: загально-розвивальні вправи; вправи на шикування і перешикування; вправи на основні рухи; рухливі ігри; вправи на дихання. Всі вправи підібрані відповідно до віку, рівня фізичного розвитку і стану здоров’я дітей, організовані так, щоб не перевантажити дітей, не допустити їхньої перевтоми або порушення діяльності фізіологічних процесів та систем організму

Спортивні вправи та ігри спортивного характеру. Для дітей біли організовані станції за інтересами: катання на самокатах; їзда на велосипедах;  катання на роликових ковзанах, а також секції футболу;  баскетболу;  бадмінтону тощо.

Спортивно-оздоровчі розваги, естафети. Під час естафет та веселих стартів використовували знайомі дітям вправи, спортивні і рухливі ігри. Головна мета — створити в дітей піднесений настрій, вдосконалити їхні рухові вміння і навички.

В заходах взяли участь вчителі та учні Чернігівського  колегіуму №11.  Драйвові години, проведені вчителями з їх учнями під час  спортивних заходів залишаться приємними спогадами. Адже саме під час проведення фізичних заходів знижується тривожність людини  та вона дійсно відпочиває. Відео матеріали проведень заходів проведених до Дня захисту дітей можна знайти на сайті колегіуму.

ЗЗСО №13: Пришкільний табір. День 1

Перший день у пришкільному таборі з денним перебуванням "Мрія" ЗОШ №13 був насиченим і захоплюючим. Діти з нетерпінням чекали цього дня. Першою активністю була ранкова руханка, екскурсія по території табору та знайомство з усіма важливими місцями та правилами поведінки в таборі. Діти брали участь у різноманітних іграх на знайомство, які допомогли їм швидше знайти нових друзів та відчути себе частиною великої табірної родини. Радо і привітно зустріли вихованців ЗОШ №13 в стінах ліцею №32 і запросили на святковий концерт присвячений відкриттю табірної зміни.
Друга половина дня була присвячена спортивним змаганням та творчим майстер-класам. Це зарядило всіх енергією та гарним настроєм на весь день.
 
 

ЗЗСО №13: Пришкільний табір. День 1ЗЗСО №13: Пришкільний табір. День 1ЗЗСО №13: Пришкільний табір. День 1