РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

ЗДО №52: Олімпійський день

У ЗДО №52 відбувся справжній Олімпійський день, сповнений захоплюючих подій та веселих змагань. 
Спорт – це весело! Рухайся, стрибай, грай і відчуй, як тіло наповнюється енергією. Займайся спортом, щоб бути сильним, здоровим і завжди в гарному настрої! Долучайтеся до наших веселих тренувань!

Івана Купала в ДНЗ № 21 "Дзвіночок"

Ой на Івана та й на Купала,
Котилася зоря з неба, та у в воду впала.
А дівчина за водою пустила віночок,
Заплуталась ясна зірка в зелен барвіночок.
А дівчина-чарівниця на долю гадала,
Як узріла ясну зірку, так і заспівала.

 

Напередодні купальських свят вихованці «Дзвіночка» вирішили згадати давні традицій наших предків. Разом з дорослими вони плели віночки та пускали їх у воду, водили хороводи, шукали загадкову квітку папороті, вчилися стрибати через імпровізоване вогнище. Сила нашого народу в духовній єдності та щирій любові до культурних цінностей, а наші малюки з дитинства обожнюють рідні обряди та шанують народні свята.

Табір з денним перебуванням ЗЗСО №17

Табір з денним перебуванням ЗЗСО №17 

 

03.06.2024 до  21.06.2024 працював пришкільний табір «Мрія» у ЗОШ №17.

Протягом трьох тижнів дітлахи брали участь у змаганнях, різноманітних майстер-класах, творчих майстернях, відвідали музей М. Коцюбинського, смачно снідали, обідали….

Кожен день був особливим та дарував позитивний настрій та емоції!

Дитячий навчальний заклад № 17 долучився до святкування Всеукраїнського олімпійського дня, ключовим гаслом якого є – «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ». Діти разом з почесними гостями: головою відділення національного олімпійського комітету України в Чернігівській області, заслуженим майстром спорту України з біатлону, учасницею трьох олімпійських зимових ігор – Ніною Лемеш та членом виконкому відділення, директором обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Ігорем Ліфаром робили олімпійську розминку, змагалися у цікавих веселих командних естафетах. За у часті тренерів: півзахисника ФК «Чернігів» Мироненко Дмитра, захисника ФК «Хвиля» Наливайка Юрія та вихованців  Чернігівської ДЮСШ, ФК «Чернігів» та різних спортивних секцій, поглиблювали свої знання про різні види спорту та робили забіг. Чудовий настрій, яскраві дитячі враження та велика втіха – результат вдало проведеного свята!

Весело та невимушено пройшов третій тиждень пришкільного табору. У гості до діток знову завітали волонтери з Червоного Хреста зі своїми щоденними розвагами, представники Чеської гуманітарної організації «Людина в біді» провели з дітьми заняття з малювання. А завершився тиждень Гавайскою вечіркою з різноманітними іграми та конкурсами. У програмі заходу були святкове частування,
локації: "Морська", "Канатні перешкоди", "Літня парасолька", "Малювання на плівці", тематична фотозона та дискотека. А відповідний дрес-код у дітей і вихователів також підняв настрій та налаштував на свято. Було цікаво, творчо, креативно. Дякуємо всім за плідну працю. Гарного літнього відпочинку!

ЧСШ №1: третій тиждень пришкільного таборуЧСШ №1: третій тиждень пришкільного таборуЧСШ №1: третій тиждень пришкільного таборуЧСШ №1: третій тиждень пришкільного таборуЧСШ №1: третій тиждень пришкільного таборуЧСШ №1: третій тиждень пришкільного табору

Фотозвіт табору з денним перебуванням "Вогник Перемоги" в ЗЗСО №6Фотозвіт табору з денним перебуванням "Вогник Перемоги" в ЗЗСО №6Фотозвіт табору з денним перебуванням "Вогник Перемоги" в ЗЗСО №6

Упродовж трьох тижнів вихованці табору малювали, майстрували, креативили, змагалися, займалися фізкультурою, проходили квести, танцювали і т.д. У нас в гостях були: патрульна поліція, рятувальники ДСНС, театр ляльок, працівники бібліотеки імені О. Довженка та Палацу дітей та юнацтва, шоу мильних бульбашок.

З 03 по 21 червня 2024 року на базі ЗОШ № 28 було організовано табір з денним перебуванням «Калинонька».

Скільки б не веселилися під час відпочинку впродовж трьох тижнів, а останній день таки трішки сумний. Діти не хотіли розлучатися – отже, дозвілля в «Калиноньці» вдалося! Наставники-професіонали задоволені своєю роботою, а юні відпочивальники надихнулися дружною атмосферою організованого дозвілля, розкрилися у творчості, проймалися командним духом у змаганнях та конкурсах, були дослідниками, експертами, дегустаторами, читцями, художниками, глядачами й артистами… Хто ж без смутку визнає, що це вже позаду? Зате маємо яскраві спогади. Цілу низку! Перлиново красується на ній День закриття табірної зміни.

На святі відбулася традиційна перекличка загонів, нагородили активних учасників табірного життя, виступили переможці конкурсу юних талантів. А відповідальними за сюрпризи були наші гості: чернігівський співак і волонтер Ігор Хонін та його колега Юлія Писаренко. Вони подарували нам незабутні святкові миті, а діти передали гостям кошти для ЗСУ.

Добрі вчинки – це наш посильний вклад у перемогу.

Кольорове літо в таборі відпочинку «П’ятачки» ЗЗСО № 5Кольорове літо в таборі відпочинку «П’ятачки» ЗЗСО № 5

З неймовірною радістю та теплотою цьогоріч відчинив свої двері в кольорове літо табір із денним перебуванням "П'ятачки". Кожного дня на  вихованців чекали цікаві заходи, що подарували дітям веселий і активний відпочинок, незабутні пригоди та враження, безліч розваг і справжню атмосферу дружби. Учні віртуально подорожували, експериментували, досліджували, зустрічалися із представниками різних фондів, служб, проводили футбольні активності, ігрові тренінги, майстер-класи, змагалися, розважалися, покращували фізичне та ментальне здоров’я, фантазували та ділилися власними досягненнями в улюбленій справі.

На жаль, табірна зміна закінчилася, але літо для наших вихованців триває. Нехай воно і надалі буде незламним і щасливим ! Гарних і веселих канікул, любі наші діти! 

Кольорове літо в таборі відпочинку «П’ятачки» ЗЗСО № 5Кольорове літо в таборі відпочинку «П’ятачки» ЗЗСО № 5Кольорове літо в таборі відпочинку «П’ятачки» ЗЗСО № 5