РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

13-й день у пришкільному таборі "Мрія" ЗОШ №13 розпочався з яскравого сонця, яке заряджало енергією та гарним настроєм. День був насиченим і цікавим, сповненим різноманітних заходів та активностей. Ранок розпочався із захоплюючої гри "Хто зверху?", яка викликала багато сміху та веселощів. Діти змагалися в різних завданнях, показуючи свою спритність та кмітливість. Після цього всі вирушили на свіже повітря, де на них чекали розваги та активні ігри. Особливим моментом дня стали змагання з футболу. Учасники показали свої спортивні навички, командний дух та бажання перемогти. Гра була напруженою та емоційною, залишивши незабутні враження. Наступним етапом був комплекс ігор на розвиток комунікативних здібностей під назвою "Вчимося дружити і цим дорожити". Ці ігри допомогли дітям навчитися краще розуміти один одного, працювати в команді та цінувати дружбу. Після обіду відбулася сесія паперового моделювання. Діти виготовляли різні моделі транспорту та торбинки з паперу в українському стилі. Ця діяльність не тільки розвивала творчі здібності, але й знайомила з українськими традиціями та культурою. День завершився серією настільних ігор, серед яких були популярні "Мафія" та "Встигни за 6 секунд". Діти активно брали участь, тренуючи логічне мислення та швидкість реакції.

Кульмінацією дня став майстер-клас з виготовлення квітів із серветок та майстер-клас "Веселе жабенятко". Кожен учасник створив свою неповторну квітку, яку потім можна було забрати додому як сувенір. А наймолодші вихованці влаштували змагання "Веселих жабеняток".
На завершення відбулася рефлексія, де діти ділилися своїми враженнями, обговорювали, що їм найбільше сподобалося, та дякували організаторам за цікавий і насичений день.

ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 13 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"

Олімпійський день у Чернігівському дошкільному навчальному закладі №1

«ПЕРЕДАЙ ВОГОНЬ ПЕРЕМОГИ!» - саме під таким гаслом пройшов захід, який присвячений Всеукраїнському Олімпійському дню.
Для дітей-це було свято. Для педагогів- пропагування здорового способу життя, спорту, олімпійського руху та олімпійських цінностей.
Вихованці залюбки прийняли участь в олімпійській розминці, виконували різні естафети і отримали неймовірні враження.
«Бути сильним-це круто!»- так сказали майбутні переможці олімпіади.

Олімпійський день у таборі з денним перебуванням «Калинонька» на базі ЗОШ № 28

Нас єднає мета у спортивну когорту,

Витривалі та спритні не йдуть навмання -

Усвідомили роль фізкультури і спорту

І підтримали старт Олімпійського дня.

Переможці – це ті, що вершини долали,

Є на кого рівнятись, до чого іти.

Нас чекають високі звання й п’єдестали -

Будь на хвилі єднання з такими, як ти!

Долучайся – торуй олімпійські дороги,

Щоб здорової нації поступ не вщух.

Передай український вогонь перемоги!

Де спортивний запал – там є воля і дух!

Світлана КОРМА

Табір з денним перебуванням "Відважні Сіверяни" у Чернігівській загальноосвітній школі І ступеня № 25

День 1: відео
День 2: відео

День 3: відео

День 4: День журналіста

День 5: відео

День 7: Supergirl`s Day

День 8: відео 

День 9: День сонечок 

День 10: Olimpic Day

День 11: Blogger's Day

День 12: Picnic Day

День 13: Football Day 

День 14: Sunny Day

 День 15: Зустрічаємо канікули!

 

 

 

 

 

Оголошення про визнання конкурсу таким, що не відбувся

Через відсутність заяв про участь у конкурсі на визначення персонального складу наглядової (піклувальної) ради закладів освіти Чернігівської міської ради, у кількості необхідній для конкурсного відбору, конкурс визнано таким, що не відбувся (протокол засідання конкурсної комісії №2 від 19.06.2024 року).

Всеукраїнський Олімпійський день "Передай вогонь ПЕРЕМОГИ" в таборі з денним перебуванням "П'ятачки" ЗЗСО № 5Всеукраїнський Олімпійський день "Передай вогонь ПЕРЕМОГИ" в таборі з денним перебуванням "П'ятачки" ЗЗСО № 5

З метою  формування свідомого ставлення  до занять фізичною культурою та спортом, популяризації олімпійського руху та здорового способу життя з вихованцями табору "П'ятачки" був проведений фестиваль із футболу, турнір "Веселі старти" та символічний пробіг, присвячений участі національної збірної команди України в Іграх XXXIII Олімпіади 2024 року.

Табір з денним перебуванням "Мрія" при ЗЗСО №17Табір з денним перебуванням "Мрія" при ЗЗСО №17

Перебування дітей в пришкільному таборі «Мрія» ЗОШ№17 насичене різноманітними заходами.  Представники «Червоного хреста» пропонують дітям творчі та розвивальні заняття, вміло підбирають підходи до кожної вікової групи. Вчитель англійської мови, займаючись з дітьми, використовує ігрові форми, музичний супровід, фото та відео матеріали, що сприяє кращому засвоєнню іноземної мови. Вчитель хімії показуючи досліди, переконав усіх присутніх, що хімія – це цікаво.    

За  сприятливої погоди діти постійно і з задоволенням відпочивають на свіжому повітрі, грають у рухливі ігри. Було проведено День спорту «Рух-це здорово». Особливе враження викликала екскурсія до музею-садиби М. Коцюбинського. Працівники із захопленням розповіли про життя відомої родини, а також запропонували дітям майстер-клас із виготовлення пряників. Вони залюбки розфарбовували їх кольорами української символіки. Активну роботу з арт-терапії проводить психолог школи. Діти із задоволенням беруть участь у розмальовках, іграх, психологічних тренінгах як у приміщенні так і на території школи.

Мешканцям пришкільного табору свої розваги запропонували представники Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва. Із задоволенням діти переглянули виставу  «Пан Коцький» лялькового театру. Неодноразово представники дитячої обласної бібліотеки та бібліотеки для юнацтва розважали дітей вікторинами, казкотерапією та іншими цікавинками.

Неабияке враження подарувала подорож на «Фабрику краси», яку запропонували дітям представники Вищого професійного училища побутового обслуговування. Арт-тату, зачіски, розмальовки обличчя та інше викликали  неймовірні емоції.

Двічі на тиждень  діти займаються тістопластикою. Виготовляють поробки для військових.

Учні смачно харчуються у їдальні.

Щодня діти весело, захопливо та пізнавально проводять час на пришкільному таборі.