РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

Заходи в ЗДО № 65 до Всеукраїнського Олімпійського дня

17 червня 2024р. на базі ЗДО № 65 було проведено змагання  "Малі Олімпійські ігри з вогником". Змагання було підготовлене інструктором з фізкультури Людмилою Прищепою. та музичним керівником Анастасією Шевченко. Спортивні змагання відкрив "Олімпійський вогник". Вогник допоміг пройти цікаві естафети: "Передача олімпійського вогню", "Олімпійські кільця", "Легкоатлетична естафета", "Баскетбольна естафета" та "Стрибки на фітболах". Під час змагань вболівальники мали піднесений емоційний настрій і проявили це підтримуючи учасників.

Діти, не тільки приємно, весело і активно провели час, а й отримали велику користь для фізичного і розумового розвитку.

Нарешті дочекалися! Табір з денним перебуванням "Веселка" при ЗЗСО №7 стартував!

Як завжди яскраво, весело, емоційно та насичено.
 Рухливі та спортивні ігри на свіжому повітрі, цікаві майстерки, яскраві малюнки зробили свою справу. День пройшов плідно та насичено, а головне - цікаво! Далі буде...
Нехай це літо буде по справжньому щасливим  для кожного!

День 2 Кольорово, насичено і захоплююче! Брали участь у спортивних змаганнях, виготовляли окопні свічки, займалися творчістю! Вишенькою на торті стала екскурсія до відділення ДСНС!  Також долучилися до щорічного проведення акції Першою леді Оленою Зеленською "Голоси дітей", присвяченої пам'яті маленьких українців, чиє життя забрала війна. Були проведені виховні години, діти виготовили дзвіночки та розвісили їх на території закладу.

Відео

День 3  Драйвовий, енергійний та сповнений сюрпризів. Ще більше барв, активностей та яскравих емоцій. ДСНС не забарилися з взаємним візитом, тож сьогодні було не тільки весело, ай трошки ... мокро. Точніше, свіженько  Справжнім сюрпризом став візит друзів із Чернігівського обласного молодіжного центру. Разом з ними створили спільний трек із різноманітних звуків та голосів Літній вайб набирає обертів Далі буде ще цікавіше!

 

День 4  Олімпійський! У рамках Олімпійського дня пройшли веселі старти!!! Великий спорт починається з маленького! Ми вже стартували, а ви? Але не спортом єдиним! Найкращим відпочинком після фізичних навантажень стали творчі активності. Виготовили патріотичних пташок, окопні свічки. Милувались природою, говорили про ліс, його охорону й виготовили аплікації.

День 5 Сьогодні повітря в таборі "Веселка" було наповнене креативом, творчістю та яскравими веселковими барвами!!! Які тільки техніки ми не спробували! Втілили в життя найсміливіші фантазії!  Створювали цікаві композиції у найрізноманітніших техніках : воскові олівці, акварельні та пальчикові фарби, повітряний пластилін, кольорові стрічки і ще безліч найрізноманітніших матеріалів! Розпочалась підготовка до благодійного ярмарку! Звісно не обійшлося без спорту та цікавих екскурсій. Перший тиждень пройшов дуже цікаво! Не сумуємо, адже попереду аж два тижні! Буде ще краще!

 

День 6 Нарешті скінчилися вихідні!  Сьогодні як завжди весело та з користю Вчилися помічати красу навколо себе , а також зберегли частинку літа в особливих композиціях! Як завжди багато спорту й творчості  Вкотре завітали гості з "Червоного хреста", провели бесіди з мінної безпеки та залишили на згадку сувеніри.
День 7.  Ранковий дощ не став на заваді нашим розвагам! Весело й цікаво провели час. Продовжили підготовку до ярмарку, вивчали мінну безпеку, "приготували" освіжаючі коктейлі . Вчились знаходити розваги навіть в таку погоду. Виготовили і запустили човники.
День 8.  Похмура погода за вікном не привід сумувати! Веселковими барвами розфарбували свій день наші діти! Як завжди, творили і витворяли Досліджували комах, грали в Kahoot, закріпили знання з мінної безпеки та приймали гостей з підрозділу ДСНС та Національної Гвардії. Адже головне - це погода в душі! За відсутності сонечка, сяємо самостійно!
День 9  Нарешті сонячний! Свіже повітря, рухливі ігри та багато спорту Як завжди багато творчості та інтелектуальні ігри!  Надзвичайно цікавою стала зустріч з працівниками Бібліотеки-філії для дітей 3 Чернігівської комунальної ЦБС. Згадали казки, дізнались про співаючих мишей, навіть самі таких створили!
День 10 Тривожний, але не менш насичений! Багато чого встигли. Гостей з FSD приймали, до ярмарку готувались і навіть в укритті знайшли собі заняття. 
День 11  Мінної безпеки забагато не буває!!! Тож сьогодні разом з гостями з Червоного хреста прокачали свої знання! Також готувалися до ярмарку та весело провели час з працівниками Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва.
День 12  Нашій фантазії немає меж! Малюнки на молоці, оригамі, поробки з паперових стаканчиків і чарівні окуляри майбутнього... Не залишила байдужим зустріч з письменницею Оленою Терещенко, а екскурсія до відділення ДСНС подарувала незабутні враження та емоції! Далі ще буде...
День 13  Нарешті справжнє літо! Сонячно і жарко! Багато активностей, свіжого повітря і спорту! Захоплюючий квест від працівників бібліотеки для дітей та юнацтва нікого не залишив байдужим! Дуже цікавою видалась екскурсія до майстерні "Пластик-фантастик", де активісти громадської організації " Еко Місто" за допомогою спеціального обладнання надають сміттю друге життя. Мали можливість долучитися до цієї діяльності і зрозуміли, що це не так і важко, з цим можуть впоратися навіть діти!
День 14  Разом ми сила!!!  Сьогодні прокачали навички командної роботи! Виконували цікаві вправи для гартування командного духу та зміцнення дружніх стосунків!  Разом готували сувеніри та поробки для благодійної ярмарки, яка пройде завтра в школі, готували номери для концерту. Робота в команді - це шлях до успіху і посмішки на обличчях яскравий тому доказ!
День 15 Фінальний  Завершення табірної зміни! Яскраво, позитивно і з користю! Неймовірний концерт приготували наші вихованці, зарядили всіх гостей позитивом та енергією на все літо! Благодійний ярмарок, на якому були представлені як роботи дітей, так і дорослих майстрів, нікого не лишив байдужим! Назбирали 12 511 грн! Усі гроші будуть передані волонтерській команді " Рідне місто Чернігів" для закупівлі тканини для маскувальних сіток. Велика подяка всім, хто долучився! Найбільшу вдячність висловлюємо нашим захисникам та захисницям, завдяки яким у наших дітей щасливе дитинство! Життя у таборі було насиченим та яскравим! Море вражень дітлахи забрали із собою до наступного літа, до наступної табірної зміни! Усім щасливого відпочинку влітку! До нових зустрічей! 
На початку третього тижня в пришкільному таборі "Мрія" ЗОШ №13, незважаючи на похмурий дощовий день, дітлахи не сумували. Ранок розпочався з повторення правил дорожнього руху та творчих занять, де учні випробували свої вміння в техніці оригамі, виготовляючи різноманітних тварин та паперові літачки. Змагання на кращий літачок з оригамі викликало безліч емоцій і сміху, адже кожен прагнув досягти ідеального польоту.
Наймолодші вихованці спробували себе в моделюванні з сирників, проявивши неабияку фантазію та креативність. А тематичні роботи з папером, як-от створення веселих дощових хмаринок, додали яскравих барв у сірий день, створивши атмосферу радості й натхнення.
Не зважаючи на дощ, учасники табору не відмовилися від рухливих ігор та естафет на свіжому повітрі. Веселий сміх і азарт дітей зробили цей день незабутнім. Гра "Наш дім", запропонована практичним психологом, допомогла учням відточити майстерність взаємодії в команді, навички слухати, чути, відчувати та домовлятися один з одним.
Цей день в таборі "Мрія" довів, що навіть дощова погода не може стати на заваді веселощам та новим відкриттям.

ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 11 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"

ЗДО №54: Всеукраїнський Олімпійський день

17.06.2024 у Чернігівському ЗДО № 54 було проведено Всеукраїнський Олімпійський день під гаслом: «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ!»

Олімпійський день виявився захоплюючим та навчальним заходом для дошкільнят. Змагаючись, діти зрозуміли важливість спорту та його ролі у формуванні здорового способу життя.

Цей захід сприяв підвищенню олімпійського руху та мотивував дошкільнят до досягнення своїх спортивних цілей.

Під час весняних канікул проєкт «Війна очима дітей» завітав до Франції разом із групою школярів з м. Чернігова (СЗСШ № 1, СЗОШ № 2, ЗОШ № 19).
Поїздка була організована учителем англійської мови СЗОШ № 2 Ліпатніковою Іванною Степанівною спільно з БФ «Діти війни». Протягом 9 насичених днів українські діти мали змогу відвідати визначні місця Парижа. Під час вільних від екскурсій днів у передмісті Парижа (Жиф-сюр-Івет), де дітей гостинно прийняли французькі родини, школярі поєднали приємне з корисним: взяли участь у місцевому передпасхальному карнавалі, прикрасили квітучі магнолії підвісними поробками – писанками, виготовленими учнями СЗОШ № 2, а також зустрілися з мером міста і презентували йому книгу, створену учнями та колективом СЗОШ № 2 м. Чернігова.
Присутні були розчулені та щиро здивовані стійкостю та героїзмом українців. Нещодавно у літньому номері місцевої газети було надруковано статтю про візит юних українців із посиланням на книгу «Війна очима дітей, яка має всі шанси незабаром з'явитися і французькою мовою.
Щиро дякуємо французькій спільноті за підтримку нашої країни у такий складний час. Слава Україні! Vive la France!

Про проєкт СЗОШ № 2 «Війна очима дітей» у французькій пресіПро проєкт СЗОШ № 2 «Війна очима дітей» у французькій пресіПро проєкт СЗОШ № 2 «Війна очима дітей» у французькій пресі