РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

Другий тиждень роботи пришкільного табору "Калинонька"  в гімназії №31

Уже добіг кінця другий тиждень у пришкільному таборі «Калинонька».

Діти активно та весело проводили час: для учнів було організовано зустріч з інспектором ювенальної превенції, яка розмовляла з ними про власну безпеку; діти малювали малюнки для воїнів ЗСУ; вихователі проводили квест «Сонячна система»; діти виготовляли з паперу тваринок за допомогою техніки орігамі; також їм розповіли про правила надання першої домедичної допомоги; знайомилися з будовою тіла.

Також до дітей завітали співробітники ДСНС, які поспілкувалися про причини виникнення пожеж та як їх уникнути, познайомили дітей з особливостями роботи гідранту та дозволили дітям побути в спец-машині.

В п`ятницю незважаючи на повітряні тривоги для учнів було проведено «Олімпійській урок»  за участі представників Чернігівського міського центру ФЗН  «Спорт для всіх». Діти активно брали участь у змаганнях та виконували завдання.

 Тиждень пройшов активно, більшість вільного часу діти проводили на свіжому повітрі та грали в активні, рухливі ігри. За допомогою яких вони об`єднувалися, розвивали спритність, гнучкість, співпрацю, уміння працювати в команді, увагу та витривалість! Далі буде…

Відео

ЧСШ №1: Табір з денним перебуванням "Сонечко. Тиждень другийЧСШ №1: Табір з денним перебуванням "Сонечко. Тиждень другий

Другий тиждень роботи пришкільного табору відзначився щоденними розвагами з волонтерами Червоного Хреста, майстер-класом з аплікації від представників бібліотеки ім. О. Довженка, традиційними змаганнями «Веселі старти» від Чернігівського міського центру ФНЗ «Спорт для всіх», арт-терапією від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді». А завершився тиждень виставою «Вовченятко з казковою торбою» від міського лялькового театру.

ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"

Закінчився другий тиждень у пришкільному таборі з денним перебуванням "Мрія" ЗОШ №13. Попри часті повітряні тривоги, діти провели час активно та творчо. Вони намалювали зворушливі листівки для воїнів ЗСУ, створили вітальні листівки до Дня батька, взяли участь у спортивних естафетах на свіжому повітрі та ігрових вправах на згуртування та співпрацю. Особливо запам'яталися такі заходи, як "Парашут" та "Чарівні цеглинки". Музично-розважальний захід "Літній калейдоскоп" подарував усім незабутні враження та позитивні емоції. Тиждень завершився на високій ноті, залишивши у всіх учасників лише найтепліші спогади.
 

 

 

ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"ЗЗСО №13: ДЕНЬ 10 - ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "МРІЯ"

Олімпійський день у ЗОШ І ступеня № 25Олімпійський день у ЗОШ І ступеня № 25Олімпійський день у ЗОШ І ступеня № 25Олімпійський день у ЗОШ І ступеня № 25

Сьогодні, 14.06.2024, у Чернігівській загальноосвітній школі І ступеня № 25 був проведений Всеукраїнський Олімпійський день під гаслом «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ!». Почесними гостями та членами журі на заході була Наталія Смаль – учасниця Олімпійських ігор, заслужена майстриня спорту України з самбо, майстер спорту міжнародного класу з дзюдо, багаторазова чемпіонка України та Сергій Романчук – майстер спорту з веслування, президент федерації з веслування на човнах.
Педагоги та батьки закладу освіти власним прикладом продемонстрували дітям важливість здорового способу життя та прагнення досягати нових висот.

Табір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергіяТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергія

Ранок у літньому пришкільному таборі «Дзвіночок» Чернігівського ліцею № 22 розпочався з виконання руханки, яка заряджає позитивом і енергією.
Активний відпочинок – запорука міцного здоров’я. Для наших юних вихованців проведено спортивні змагання «Пластунові ігри». Вболівальники активно підтримували учасників та приймали участь у конкурсах.
Отримавши масу позитивних емоцій, діти взяли участь у брейн-рингу «У світі математики» та краєзнавчій вікторині «Краю мій, я тут живу», а також мали чудову нагоду стати учасниками творчого квесту «Вдягни прибульця».
Новий день у таборі «Дзвіночок» пройшов весело, креативно та цікаво. Наші юні вихованці з нетерпінням чекають нових пригод завтра!

Табір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергіяТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергіяТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергіяТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергіяТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергіяТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №22: позитив та енергія

Кількість вільних місць у 1-х класах ЗЗСО станом на 14.06.2024