РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Червень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

АРХИВ
Червень 2024 (107)
Травень 2024 (164)
Квітень 2024 (211)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (89)

Табір з денним перебуванням при ЗЗСО №13: День третійТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №13: День третійТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №13: День третійТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №13: День третійТабір з денним перебуванням при ЗЗСО №13: День третій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Третій день у пришкільному таборі "Мрія" ЗОШ №13 був сповнений захопливих подій та яскравих емоцій. Ранок розпочався з зарядки та спортивних естафет на свіжому повітрі.  Діти об'єдналися в команди і брали участь у різноманітних конкурсах, що включали біг з перешкодами та інші веселі завдання. Це не лише сприяло розвитку фізичної активності, але й зміцнювало командний дух. Після спортивних естафет всі зібралися на галявині для рухливої гри "Твістер". Яскравий килимок із кольоровими колами та цікаві завдання спонукали дітей сміятися та активно рухатися, намагаючись не втратити рівновагу. Наймолодші вихованці мали можливість намалювати та розповісти про своїх домашніх улюбленців. Ця активність допомогла дітям навчитися відповідальності та співчуття до тварин. День закінчився музично- розважальними заходами. Діти мали можливість спробувати себе в ролі музикантів та танцорів, співаючи улюбленці пісні та рухаючись під музику.
Таким чином, третій день у таборі з денним перебуванням "Мрія" був насичений різноманітними активностями, що сприяли фізичному розвитку, творчому самовираженню та гарному настрою  всіх учасників.

ЧСШ №1:  "Рух - це здорово"

Пришкільний табір ЧСШ 1 "Сонечко" взяв участь у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході "Рух – це здорово!".

Вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти у СЗОШ № 2Вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти у СЗОШ № 2Вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти у СЗОШ № 2Вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти у СЗОШ № 2

Дев’ятий клас – це перехрестя. Хтось сміливо зробить крок за поріг рідної школи і продовжить освіту в коледжі, ліцеї, училищі. Ну, а хтось продовжить навчання у десятому класі. Але це вже буде зовсім інша історія їхнього власного роману життя.
Одержання свідоцтв про здобуття базової середньої освіти – це лише перша сходинка на шляху до омріяних висот. Головне – ніколи та ні за що не здавайтеся. Вірте у себе, одне в одного та нашу Перемогу.

 

Кожен учень очікує цей день з нетерпінням. День символічного переходу до дорослого життя. День отримання перепустки у майбутнє. День здобуття першого щабля життєвої мети. День підкорення однієї з безлічі сходинок. День вручення свідоцтв про повну середню освіту. Наші випускники, такі юні та натхненні, але водночас впевнені та мотивовані, з іскорками упертості та віри в очах. Майбутнє нашої країни, надія батьків, наполеглива перемога. 
Торуйте свій шлях з вірою в завтра, Україну та, звісно ж, в Сили безпеки й оборони.

Вручення свідоцтв про здобуття повної середньої освіти у СЗОШ № 2Вручення свідоцтв про здобуття повної середньої освіти у СЗОШ № 2Вручення свідоцтв про здобуття повної середньої освіти у СЗОШ № 2

ЗЗСО №28:  "Рух - це здорово"

05.06.2024 р. в таборі з денним перебуванням «Калинонька» провели День спорту під гаслом «Рух - це  здорово!»

Щоб міцне здоров’я мати, дітям треба пам’ятати,

Що у русі справжня сила, яка велетів зростила.

Тому бігайте, стрибайте, естафети переймайте,

Бо як будете сидіти, то почне усе боліти.

 

У ЗЗСО №7 відбувся фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів та учениць "Рух - це здорово!" у таборі "Веселка".

ЗЗСО №7: "Рух - це здорово!"ЗЗСО №7: "Рух - це здорово!"ЗЗСО №7: "Рух - це здорово!"