РОЗДІЛИ САЙТУ
- ⇒ Нормативна база
- ⇒ Дистанційна освіта
-    ⇒ Нова українськашкола 
-    ⇒ Вступ до першогокласу 
-    ⇒ Профільна загальнасередня освіта 
-    ⇒ Національний мультипредметний тест 
-    ⇒ Цивільнийзахист 
-    ⇒ Матеріально-технічнабаза закладів освіти 
-    ⇒ Шкільнийгромадський бюджет 
-    ⇒ Стратегія розвиткуосвіти Чернігівської територіальної громади 
- ⇒ Харчування
-    ⇒ Доступ до публічноїінформації 
- ⇒ Публічні закупівлі
- ⇒ Вакансії
- ⇒ Реєстрація в ДНЗ
- ⇒ ІРЦ
- ⇒ Телефони
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
            
            
            Міністерство освіти і науки України
Український центр оцінювання якості освіти
Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
Управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області
Управління освіти і науки облдержадміністрації
Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради
Youtube-канал управління освіти
ПРО УПРАВЛІННЯ
КАЛЕНДАР НОВИН
АРХИВ
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло (Масло солодковершкове не менше 72,5% жиру фасоване)
 
- Опубліковано: 8-12-2023, 17:24 |
- Автор: Ольга_Количева
- Коментарів: 0
- Переглядів: 232 |