РОЗДІЛИ САЙТУ
- ⇒ Нормативна база
- ⇒ Дистанційна освіта
- ⇒ Нова українська
школа
- ⇒ Вступ до першого
класу
- ⇒ Профільна загальна
середня освіта
- ⇒ Національний
мультипредметний тест
- ⇒ Цивільний
захист
- ⇒ Матеріально-технічна
база закладів
освіти
- ⇒ Шкільний
громадський
бюджет
- ⇒ Стратегія розвитку
освіти Чернігівської
територіальної громади
- ⇒ Харчування
- ⇒ Доступ до публічної
інформації
- ⇒ Публічні закупівлі
- ⇒ Вакансії
- ⇒ Реєстрація в ДНЗ
- ⇒ ІРЦ
- ⇒ Телефони
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Український центр оцінювання якості освіти
Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
Управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області
Управління освіти і науки облдержадміністрації
Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради
Youtube-канал управління освіти
ПРО УПРАВЛІННЯ
КАЛЕНДАР НОВИН
АРХИВ
У межах освітнього проєкту «Healthy food: Здоровим бути здорово та сучасно», педагогіки партнерства та співпраці з батьками у 4-А класі пройшов майстер-клас з естетики харчування «Магічний дотик. Карвінг», який провели класний керівник Гой А. Г. та мама учня Нещерет О. М.
Під час майстер-класу діти дізналися про мистецтво декоративного вирізування овочів та фруктів, спостерігали, як звичайна картоплина перетворюється на троянду та створили власними руками краба із яблук. Також обговорили правила здорового харчування, користь овочів та фруктів у щоденному раціоні, дійшли висновку, що харчуватись треба так, що зробити себе здоровішими.
#HealthyFood_School_2 #ЗдоровимБутиЗдоровоТаСучасно
- Опубліковано: 23-02-2024, 15:47
| - Автор: Ірина_Гнатюк
- Коментарів: 0
- Переглядів: 244
|