РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

АРХИВ
Квітень 2024 (190)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (87)
Грудень 2023 (150)
Листопад 2023 (140)
ЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В клас

           Найцінніше, що має людина – це здоров`я! Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи та рівноваги протягом усього життя.

           Здоров`я – це безцінний дар, що дає людині природа! Хвора і слабка людина не може працювати на повну силу, вона думає тільки про те, що у неї болить, а от здоровому – все здорово.

           В бібліотеці закладу пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». Протягом місяця заплановано багато різних заходів по цій темі.

В рамках місячника  були проведені наступні заходи:

- вікторина "Здоров`я - найбільше багатство", 2-і кл.

Кожен сам вирішує, курити чи не курити, зміцнювати своє здоров’я фізичними вправами чи рости хирлявим слабаком. Проте правильний вибір може зробити тільки той, хто вже здатний відповідати за свою поведінку, за своє здоров’я та за своє майбутнє взагалі. А що таке здоров’я? Здоров’я —найбільше багатство.

Брейн – ринг "Ми за здоровий спосіб життя" (5-ті кл.), Участь у змаганні приймали  учні 5-х класів. Учні ще раз  переконалися в тому, що здоров’я людини є найціннішим скарбом і в їхніх руках його стан. За результатами гри перемогу здобула команда 5-В класу, яку  було нагороджено призами.

Конкурс - гра «Супергерої» (6-і кл.).

Для того, щоб стати супергероями потрібно бути  сміливими, сильними,  вправними, винахідливими та з легкістю впоратися зі складною ситуацією  пройшовши всі 9 зон туру. Переможці «Супергерої» одержали нагороди.

Прем`єра книги М.Бордонос «Вітамінка доброти»,2В кл.

Зустріч з письменницею завжди свято для юних читачів. Добрим подарунком для письменниці були малюнки до казкової розповіді, побажання написані на сердечках та відповіді на казкову вікторину. Найкращий   читач вікторини одержав в подарунок нову книгу письменниці "Коник - вереда на прізвисько Тюх".

То ж всім звичкам шкідливим ми скажемо: «НІ!»

Фізкультура і спорт хай увійдуть в життя,

І тоді буде світлим у нас майбуття! Ми за здоровий спосіб життя!

ЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В класЗОШ №34 "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя ", конкурс-гра "Як стати супергероями",6В клас