РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

АРХИВ
Березень 2024 (105)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (86)
Грудень 2023 (150)
Листопад 2023 (140)
Жовтень 2023 (138)
Продовжується прийом малюнків на обласні художні конкурси «Моя Україна – єдина країна!» та «Мистецтво – проти засилля корупції»

Міська громадська організація «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» за підтримки інших громадських організацій, Департаменту сім‘ї, молоді та спорту, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації проводить обласні художні конкурси юнацького та дитячого малюнку

На Конкурс представляються індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (фломастери, олівці, фарби тощо), комп’ютерній графіці. Малюнки пропонується виконувати на папері стандартних розмірів. Розмір малюнка не повинен перевищувати формат А2 (420х594 мм), фото/скановане зображення (за наявності) малюнка у форматі .JPG - не більше 10 мегабайт, роздільна здатність – не менше 300 діоптрій. Розмір файлу комп’ютерної графіки - не більше 10 мегабайт, роздільна здатність – не менше 300 діоптрій.

Адреса для подання робіт:

– поштова: ТСОУ, вул. Реміснича (Комсомольська), 49, каб. 24 (приймальня) м. Чернігів, Чернігівська обл., 14000;

– електронна адреса: athenaeum.cn@gmail.com

Конкурсанти, які проживають за межами міста Чернігова можуть за попередньою домовленістю подавати роботи до осередків ТСОУ (Товариства сприяння обороні Україні по Чернігівській області) в містах і районах області.

Прийом малюнків заплановано до кінця жовтня, підведення підсумків та відзначення учасників у листопаді-грудні. Детальніше про конкурси за посиланнями: http://bit.ly/2xUokMY , http://bit.ly/2xiTjxF . Новини та інформація щодо конкурсів на сторінці в фейсбук  https://www.facebook.com/patriotic.picture .

Нагадуємо, що в Чернігівській області проводяться обласні художні конкурси:

1. Другий обласний художній медіа-конкурс «Моя Україна – єдина країна!»

 Учасникам пропонується, але не обмежується, виконувати конкурсні роботи за такими номінаціями:

1) «Україна-Русь – моя держава» (декларування та пропагування ідеї єдності та цілісності нашої країни; видатні постаті, які зробили внесок для втілення цієї ідеї та захисту цілісності та єдності України; визначні дати, події та свята);

2) «Україна – європейська країна» (зв'язок історії та місце України та історичних українських територій у європейській та світовій історії; події, особистості, які показували/втілювали ідею української державності, єдності та цілісності України, пропагували/представляли українську державу європейській та міжнародній спільноті);

3) «Мій край плекає Україну» (місцевий патріотизм; події, постаті, дати «малої батьківщини» (міста, села, селища) конкурсантів, що пов’язані з розвитком, захистом України).

2.  Обласний художній конкурс «Мистецтво – проти засилля корупції» з такими запропонованими номінаціями:

1) «Україна подолає корупцію» (декларування та пропагування ідеї права та законності, подолання засилля корупції, українське антикорупційне законодавство; уявлення про покращення якості життя в Україні внаслідок зменшення рівня корупції; впровадження світового та європейського досвіду в подоланні корупції; видатні українські дати, події, постаті у антикорупційній діяльності тощо).

2) «Світ говорить: менше корупції – краще життя» (стан, досвід, результати закордоння у подоланні та зменшення рівня корупції; вплив результатів антикорупційних заходів на розвиток бізнесу, економіки та рівень добробуту; видатні дати, події, постаті у закордонній антикорупційній діяльності тощо).

3) «Корупціонери руйнують державу» (негативний вплив корупції на українське суспільство, рівень добробуту, стан розвитку бізнесу та економічної діяльності; типові приклади корупційних діянь та їх негативні наслідки у різних сферах суспільного життя; покарання згідно українського антикорупційного законодавства; висміювання жадібності, зажерливості корупціонерів тощо).

Запрошуємо прийняти участь у художніх конкурсах! 

================================================================== 

 

Виконавчий директор МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ» Малецький Є.В., тел.. (067) 73 53 003, e-mailathenaeum.cn@gmail.com

Продовжується прийом малюнків на обласні художні конкурси  «Моя Україна – єдина країна!» та  «Мистецтво – проти засилля корупції»
Продовжується прийом малюнків на обласні художні конкурси  «Моя Україна – єдина країна!» та  «Мистецтво – проти засилля корупції»