РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

АРХИВ
Березень 2024 (105)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (86)
Грудень 2023 (150)
Листопад 2023 (140)
Жовтень 2023 (138)
Осінні канікули гуртківців Чернігівського міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю

Осінні канікули гуртківців Чернігівського міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддюОсінні канікули гуртківців Чернігівського міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю

Змістовні та корисні осінні канікули для гуртківців організував Чернігівський міський Центр туристсько-оздоровчої та виховної робити з дітьми і молоддю. Розпочали канікули мандрівкою до Львова гуртківці історико-краєзнавчого, народознавчого та еколого-туристичного гуртків – дивовижного міста , яке наскрізь просякнуте п’янким ароматом кави і шоколаду, духом аристократичної старовинної архітектури та розмаїтим поєднанням культур. Ця історична столиця Галицького князівства зустріла у всій своїй середньовічній красі. Знайомство зі Львовом розпочалось з автобусної екскурсії, де гуртківці побували на Високому Замку, у Соборі Святого Юра, на Личаківському кладовищі. Пішохідна екскурсія Львовом «Старе місто» дала змогу познайомитися з історією міста, зрозуміти, як і коли воно забудовувалось, та отримати величезний список місць, куди варто завітати. Звичайно, екскурсія Львовом не пройшла повз закладів розважального характеру, які вже встигли стати окремою візитівкою міста: Копальня кави, Майстерня шоколаду, Гасова Лямпа, Дім Легенд. Далеко не всі гості Львова замислюються, що Львів може ховати свої таємниці не лише в свої вузьких вуличках, сквериках чи спорудах, а навіть і глибоко під бруківкою. І там нам також довелося побувати!!! Це і підземелля Аптеки-музею, підземелля Домініканського монастиря – одні з найстаріших підземель Львова, підземелля костелу Єзуїтів.  Неможливо передати словами всю красу і велич Львова, треба бачити це самостійно. Це старовинне місто, яке зачаровує своїми традиціями, красою та шармом. Відвідавши його раз, знову і знову хочеться повернутись до Львова.

                Вихованці туристсько-краєзнавчого гуртка та гуртка «Пішохідний туризм» підкорили найвищу точку Мармарошського масиву - Піп-Іван Мармарошський (1938м). Погода була надзвичайно гарна (попередні дві спроби в минулому закінчувалися біля підніжжя, саме через погані погодні умови) і мандрівники змогли насолодитися фантастичними краєвидами осінніх Карпат. Як на долоні були видні вершини Чорногорського хребта - Говерла, Петрос, Гутин Томнатик, Піп-Іван Чорногорський.

В останній день осінніх канікул 20 жовтня 2019 р. вихованці гуртків спортивного орієнтування прийняли участь у традиційних змаганнях зі спортивного орієнтування присвячених, пам'яті Олега Оніщука та Олега Міхнюка м. Києв. Гуртківцям випала нагода не тільки позмагатись на дивовижній місцевості, а ще й відвідати Національний музей історії України у другій Світовій війні. Позитивні емоції та враження отримали всі учасники.