РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

АРХИВ
Квітень 2024 (146)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (87)
Грудень 2023 (150)
Листопад 2023 (140)
Участь учнів гімназії № 31 у природоохоронній акції «Збережемо первоцвіти» в рамках екологічного волонтерського проекту «Ідіть добрими у світ природи!»

Участь  учнів гімназії № 31 у  природоохоронній акції «Збережемо первоцвіти» в рамках екологічного волонтерського проекту «Ідіть добрими у світ природи!»Ледве чи не вища з насолод, як насолода творити.

Микола Гоголь

         Творчість гімназистів багатомірна,  синергетична, яскрава!  Саме акція "Збережемо первоцвіти" в рамках екологічного волонтерського проекту «Ідіть добрими у світ природи!»  під керівництвом заступника директора з навчально - виховної роботи гімназії Горнюк Н.М.  підтверджує багатогранність наших учнів!

         Учні 5-х  класів малювали, писали оповідання, вірші, створювали плакати, лепбуки з метою донесення інформації до суспільства про збереження первоцвітів (уч. української мови Германчук О.В.). Десятикласники (уч. біології та екології Губар І.А.) створювали відеоролики « Збережемо первоцвіти разом!».

         На позакласному  заході "Збережемо первоцвіти" учні 5 класу (учителі трудового навчання Лаврентьєва І.В. та української мови Германчук О.В.)  створювали первоцвіти різними техніками,  презентували проекти "Збережемо первоцвіти", розгадували ребуси та загадки, виконували по весняному ніжний танок  квіток ( ансамбль "Едельвейс" - керівник Буток І.В.)! 

        Протягом 3-х тижнів  на уроках образотворчого мистецтва (вч. Шеньова О.В.)  учні малювали первоцвіти та легенди, пов’язані з ними; на уроках біології (вч. Губар І.А. та Кравченко Т.Г.)  створювали плакати, листівки, казки, буклети спільно з вч. інформатики Максименко Н.М.; разом з вчителем української мови Котко Л.О.  створено черговий випуск літературного часопису з оповідань та віршів на відповідну тематику.  Найкращі еко-буклети були поширені серед учнів школи № 25  вч. інформатики Саповською В.С. на інтегрованому уроці з інформатики «Збережемо первоцвіти та порівняємо їх властивостями»  та безпосередньо використані в якості наочного матеріалу первоцвіти, зроблені учнями 5-х класів на позакласному заході під керівництвом Лаврентьєвої І.В. та Германчук О.В., презентацію - казку про первоцвіти ( уч. 10-В кл. Голубєвої Т., уч. Губар І.А., Саповської В.С.). Учні 10-х класів під керівництвом Горнюк Н.М.  поширили інформаційні буклети серед громади мікрорайону  гімназії №31. Вражає небайдужість громадян  різних вікових категорій  до екологічних проблем  навколишнього середовища та схвальні відгуки,   щодо проведення подібних акцій в освітніх закладах.