РОЗДІЛИ САЙТУ
- ⇒ Нормативна база
- ⇒ Дистанційна освіта
- ⇒ Нова українська
школа
- ⇒ Вступ до першого
класу
- ⇒ Профільна загальна
середня освіта
- ⇒ Національний
мультипредметний тест
- ⇒ Цивільний
захист
- ⇒ Матеріально-технічна
база закладів
освіти
- ⇒ Шкільний
громадський
бюджет
- ⇒ Стратегія розвитку
освіти Чернігівської
територіальної громади
- ⇒ Харчування
- ⇒ Доступ до публічної
інформації
- ⇒ Публічні закупівлі
- ⇒ Вакансії
- ⇒ Реєстрація в ДНЗ
- ⇒ ІРЦ
- ⇒ Телефони
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Український центр оцінювання якості освіти
Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
Управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області
Управління освіти і науки облдержадміністрації
Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради
Youtube-канал управління освіти
ПРО УПРАВЛІННЯ
КАЛЕНДАР НОВИН
АРХИВ
Для забезпечення раціонального харчування дітей закладів дошкільної освіти міста Чернігова розроблено єдине примірне двотижневе меню, погоджено з управлінням Держпродспоживслужби у місті Чернігові.
Примірне двотижневе меню складено з урахуванням забезпечення сезонними продуктами, розподілу їжі за калорійністю, питомої ваги енергетичної цінності страв.
Зимовий період
I тиждень
7071,92/10228,58
Понеділок 1404,4/1925,09
|
Сніданок |
|
Каша вівсяна в’язка |
53/66 |
|
Яйце варене |
20/40 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Салат із квашеної капусти |
50/50 |
|
Хліб пшеничний з маслом та сиром |
30/40 5/5 10/14 |
|
Кавовий напій з молоком |
160/180 |
|
Обід |
|
|
Суп гороховий з грінками |
200/250 10/15 |
|
Пюре картопляне |
110/150 |
|
Зрази рибні січені |
90/135 |
|
Ікра бурякова |
50/60 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Вечеря |
|
|
Каша молочна манна |
180/220 |
|
Пиріжки з яблучним повидлом |
90/115 |
|
Чай з лимоном |
150/180 5/6 |
|
Вівторок 1354,81/2091,61
|
Сніданок |
|
Вареники ліниві з молочно-солодким соусом |
110/135 10/20 |
|
Хліб пшеничний з маслом та сиром |
30/40 5/5 10/14 |
|
Молоко кип’ячене |
180/180 |
|
Обід |
|
|
Суп гречаний |
180/200 |
|
Картопляне пюре |
110/150 |
|
Печінка, тушкована в сметані |
65/100 |
|
Салат зі свіжої капусти та моркви |
45/60 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Фрукт |
54/100 |
|
Вафлі(сад) Вечеря |
0/40 |
|
Омлет |
30/60 |
|
Вінегрет |
85/125 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
|
Чай з молоком |
150/200 |
Середа 1435,74/1916,7
|
Сніданок |
|
Каша молочна ячна |
180/220 |
|
Хліб пшеничний з маслом та сиром |
30/40 5/5 10/14 |
|
Какао на молоці |
180/180 |
|
Обід |
|
|
Бульйон з грінками |
150/200 25/35 |
|
Голубці |
100/150 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Банан |
54/127 |
|
Печиво |
25/40 |
|
Вечеря |
|
|
Млинці/оладки з яблучним повидлом |
65/75 15/20 |
|
Чай з молоком |
150/200 |
|
Четвер 1347,08/2073,94
|
Сніданок |
|
Плов із м’ясом курячим |
120/160 |
|
Хліб пшеничний з маслом |
30/40 5/5 |
|
Чай з молоком |
150/200 |
|
Обід |
|
|
Розсольник |
160/230 |
|
Ковбаски по – львівськи в сметанно – томатному соусі |
50/100
|
|
Ікра буряково-морквяна |
90/120 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Сік |
130/150 |
|
Печиво |
25/40 |
|
Вечеря |
|
|
Запіканка вермішельно-сирна зі сметаною |
125/150 25/25 |
|
Молоко кип’ячене |
150/180 |
|
Яблуко запечене з цукром |
70/200 |
|
П’ятниця 1529,89/2221,24
|
Сніданок |
|
Каша гречана розсипчаста |
100/120 |
|
Тюфтельки курячі |
80/105 |
|
Салат зі свіжої капусти та яблук |
44/60 |
|
Хліб пшеничний з маслом |
30/40 5/5 |
|
Чай з молоком |
150/200 |
|
Обід |
|
|
Борщ український з пампушками |
200/250 50/60 |
|
Каша рисова розсипчаста |
100/150 |
|
Минтай тушкований з овочами |
50/125 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Фрукт (сад) |
0/100 |
|
Вечеря |
|
|
Салат з моркви |
50/50 |
|
Каша молочна пшоняна |
180/200 |
|
Какао на молоці |
180/180 |
|
Хліб пшеничний з повидлом |
30/40 10/20 |
Зимовий період
ІI тиждень
6686,28/9629,84
Понеділок 1326,77/1901,10 |
Сніданок |
|
Макаронні вироби відварні з твердим сиром |
105/130 18/27 |
|
Яйце варене |
20/40 |
|
Салат зі свіжої капусти та моркви |
45/59 |
|
Хліб пшеничний з маслом та сиром |
30/40 5/5 10/14 |
|
Чай з молоком |
150/200 |
|
Обід |
|
|
Суп перловий |
200/250 |
|
Товченики рибні |
53/105 |
|
Пюре картопляне |
110/150 |
|
Салат із квашеної капусти |
50/50 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Банан |
54/100 |
|
Вечеря |
|
|
Каша молочна вівсяна |
180/220 |
|
Пиріжки з родзинками |
75/85 |
|
|
|
|
Вівторок 1295,41/1878,08
|
Сніданок |
|
Каша пшенична в’язка |
110/160 |
|
Оладки печінкові |
35/70 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Огірок солоний |
20/30 |
|
Хліб пшеничний з маслом |
30/40 5/5 |
|
Чай з молоком |
150/200 |
|
Обід |
|
|
Суп - харчо |
200/250 |
|
Хек припущений у молоці |
55/115 |
|
Пюре картопляне |
110/150 |
|
Ікра буряково – морквяна |
90/120 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Сік |
150/150 |
|
Вечеря |
|
|
Салат із моркви, яблук і родзинок |
75/100 |
|
Сирники рожеві зі сметанним соусом |
100/130 8/20 |
|
Молоко кип’ячене |
150/180 |
|
Середа 1378,5/2006,92 |
Сніданок |
|
Каша молочна гречана |
160/200 |
|
Хліб пшеничний з маслом та сиром |
30/40 5/5 10/14 |
|
Фрукт |
54/100 |
|
Кавовий напій з молоком |
160/180 |
|
Обід |
|
|
Капусняк |
200/250 |
|
Каша рисова розсипчаста |
100/150 |
|
Котлета м’ясна |
50/100 |
|
Салат зі свіжої капусти та моркви |
45/59 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Вечеря |
|
|
Печеня по – домашньому |
110/170 |
|
Огірок солоний |
20/30 |
|
Хліб житній |
20/20 |
|
Чай з молоком |
150/200 |
|
Четвер 1369,94/1968,27 |
Сніданок |
|
Каша вівсяна в’язка |
53/66 |
|
Гуляш м’ясний |
40/80 |
|
Огірок солоний |
20/30 |
|
Хліб пшеничний з маслом та сиром |
30/40 5/5 10/14 |
|
Кавовий напій з молоком |
160/180 |
|
Обід |
|
|
Суп український з галушками |
180/200 10/15 |
|
Картопля відварна з маслом |
110/150 |
|
Битки січені з курячого м’яса |
55/80 |
|
Салат вітамінний |
50/60 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Сік |
150/180 |
|
Вафля |
30/40 |
|
Вечеря |
|
|
Вінегрет |
85/125 |
|
Котлета рибна |
70/130 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Чай з лимоном |
150/180 5/6 |
|
П’ятниця 1315,66/1875,47
|
Сніданок |
|
Запіканка вермішельно-сирна зі сметаною |
125/150 25/25 |
|
Салат з моркви |
50/50 |
|
Кавовий напій з молоком |
160/180 |
|
Обід |
|
|
Суп болгарський |
200/250 |
|
Зрази картопляні з курячим м’ясом |
130/190 |
|
Ікра бурякова |
50/60 |
|
Хліб житній |
20/40 |
|
Компот із сушених фруктів |
180/180 |
|
Банан |
54/127 |
|
Вечеря |
|
|
Каша молочна ячна |
180/220 |
|
Печиво |
25/40 |
|
Чай з молоком |
150/180 |
- Опубліковано: 27-12-2018, 11:31
| - Автор: Управління освіти
- Коментарів: 0
- Переглядів: 3782
|