РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

АРХИВ
Квітень 2024 (190)
Березень 2024 (111)
Лютий 2024 (141)
Січень 2024 (87)
Грудень 2023 (150)
Листопад 2023 (140)
Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29

3 березня 2017 року в ЗОШ № 29 (директор Совєтова Г.В.) був проведений науково-практичний семінар на тему «Інноваційна (проектна) діяльність як чинник підвищення якості освіти у ЗНЗ. Особливості впровадження науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Метою семінару було ознайомити учасників із сутністю та особливостями впровадження науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

          Учасниками семінару були науковці з Києва, Харкова, методисти ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського, представники управління освіти Чернігівської міської  ради та науково- методичного центру управління освіти  Чернігівської міської ради, методисти районних відділів освіти райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування Чернігівської області; директори, заступники директорів, учителі загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівської області.

          1 вересня 2013 року  вчителі початкової ланки на чолі з заступником директора з навчально-виховної роботи  Анищенко І.А. розпочали  впровадження проекту на базі школи. Нині в школі працює чотири  спеціалізовані класи, а 1 вересня 2017 року  4-а клас переходить до основної школи.

           Почесним гостем на семінарі  була автор проекту  Гавриш Ірина Володимирівна, професор Харківського національного педагогічного університету імені  Г. С. Сковороди, доктор педагогічних наук. На семінарі виступали  Кириленко Світлана Володимирівна, науковий консультант проекту, к. п. н., начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно- експериментальної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Кіян Ольга Іванівна, координатор проекту, к. п. н., завідувач сектору відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи вищеназваного інституту. Методист-консультант проекту, заступник директора з навчально-виховної роботи Харківської гімназії № 169 Харківської міської ради;  Булахова Людмила Миколаївна, провела  на базі школи  два майстер – класи:  один для вчителів проектних класів школи  02.03.2017 та для вчителів початкових класів області  03.03.2017 .

            Учасники семінару відмітили високий рівень  підготовки учнів проектних класів. Презентаційні уроки були  проведені  в 2-А класі  Сергєюк Оленою Володимирівною, учителем вищої кваліфікаційної  категорії, старшим учителем, в 3-А класі Ароновою  Оксаною  Володимирівною, учителем першої кваліфікаційної  категорії,  4-А клас  Соколовсьою Наталією Іванівною, учителем вищої  кваліфікаційної категорії. 

            Науковці  ДНУ  «Інститут модернізації змісту освіти»  та  автор  проекту  подякували адміністрації та вчителям школи за плідну співпрацю. А директор школи Совєтова Г.В.  відмітила, що школа буде і в подальшому продовжувати  творчу й ділову співпрацю  з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»  та з  гімназією № 169. М. Харкова.

Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29
Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29Сюжет телеканалу "Новий Чернігів" про семінар із впровадження проекту "Інтелект України" у ЗНЗ №29