РОЗДІЛИ САЙТУ
- ⇒ Нормативна база
- ⇒ Дистанційна освіта
- ⇒ Нова українська
школа
- ⇒ Вступ до першого
класу
- ⇒ Профільна загальна
середня освіта
- ⇒ Національний
мультипредметний тест
- ⇒ Цивільний
захист
- ⇒ Матеріально-технічна
база закладів
освіти
- ⇒ Шкільний
громадський
бюджет
- ⇒ Стратегія розвитку
освіти Чернігівської
територіальної громади
- ⇒ Харчування
- ⇒ Доступ до публічної
інформації
- ⇒ Публічні закупівлі
- ⇒ Вакансії
- ⇒ Реєстрація в ДНЗ
- ⇒ ІРЦ
- ⇒ Телефони
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Український центр оцінювання якості освіти
Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
Управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області
Управління освіти і науки облдержадміністрації
Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради
Youtube-канал управління освіти
ПРО УПРАВЛІННЯ
КАЛЕНДАР НОВИН
АРХИВ
Традиційно в кінці січня щороку в ЗОШ №29 проводиться декада, присвячена Дню Соборності України, Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту та Дню пам’яті героїв Крут. Цього року декада проходила під гаслом «Україно, соборна державо, сонценосна колиско моя» .
День 21 січня учні 6-х та 9-х класів зустріли яскраво: провели флешмоб «Золота нитка єднання», а також заспівали пісню про Україну. Наймолодші школярі брали участь у фоточеленджі « Ми – українці! Живімо, творімо разом, а не поодинці!» та виготовляли браслети єдності.
За планом пройшли тематичні виховні заходи на базі шкільних музеїв: пізнавальна вікторина «Як я знаю Україну» , урок патріотичного драйву для 4-А кл «Моя багатогранна Україна», гра -вікторина «З Україною в серці» (6-Г кл) , година історичної пам’яті в 6-В кл «Ми – у соборній Україні» , година історичної правди для учнів 5-В кл «Вона - наш витвір». Учителі та учні підійшли до цього креативно і творчо, адже розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – ми зможемо побудувати духовно багату ,вільну та демократичну Україну.
Учні не були сторонніми спостерігачами, а взяли активну участь у створенні інтелект-пазлів «Творці соборності», оформленні фотовиставки об’ємних розмальовок «Захід, схід- одна країна. Це соборна Україна!».
І навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною, адже вона скріплена любов’ю.
- Опубліковано: 22-01-2022, 14:37
| - Автор: Управління освіти
- Коментарів: 0
- Переглядів: 431
|