РОЗДІЛИ САЙТУ
- ⇒ Нормативна база
- ⇒ Дистанційна освіта
- ⇒ Нова українська
школа
- ⇒ Вступ до першого
класу
- ⇒ Профільна загальна
середня освіта
- ⇒ Національний
мультипредметний тест
- ⇒ Цивільний
захист
- ⇒ Матеріально-технічна
база закладів
освіти
- ⇒ Шкільний
громадський
бюджет
- ⇒ Стратегія розвитку
освіти Чернігівської
територіальної громади
- ⇒ Харчування
- ⇒ Доступ до публічної
інформації
- ⇒ Публічні закупівлі
- ⇒ Вакансії
- ⇒ Реєстрація в ДНЗ
- ⇒ ІРЦ
- ⇒ Телефони
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Міністерство освіти і науки України
Український центр оцінювання якості освіти
Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
Управління Державної служби якості освіти у Чернігівській області
Управління освіти і науки облдержадміністрації
Обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Чернігівської міської ради
Youtube-канал управління освіти
ПРО УПРАВЛІННЯ
КАЛЕНДАР НОВИН
АРХИВ
Міжнародний день сім'ї відзначили в гімназії №13
У Чернігівській гімназії №13 з нагоди Міжнародного дня сім’ї були проведені цікаві та змістовні заходи, які сприяли формуванню поваги до родинних цінностей, єдності та взаєморозуміння.
Учні 1–2 класів створювали малюнки на асфальті на тему «Я + сім’я».
Учні 2-4 класів підготували фотоколажі на тему «Традиції ношої родини». Діти з радістю розповідали про сімейні звичаї, що передаються з покоління в покоління, демонстрували світлини з родинних свят, подорожей і спільного дозвілля. Поділилися особливими митями, спільними вечорами, поїздками, улюбленими заняттями та традиціями.
Для 5–6 класів було організовано виставку дитячих робіт «Нема в світі кращого, як родина, то вам скаже і дитина».
А учні 5–9 класів долучилися до створення стіннівок «З родини йде життя людини».
Ці активності дали змогу кожному учневі замислитися над важливістю родини в житті людини, підкреслили значення любові, підтримки та традицій, які формують духовну єдність поколінь.
Учні 1–2 класів створювали малюнки на асфальті на тему «Я + сім’я».
Учні 2-4 класів підготували фотоколажі на тему «Традиції ношої родини». Діти з радістю розповідали про сімейні звичаї, що передаються з покоління в покоління, демонстрували світлини з родинних свят, подорожей і спільного дозвілля. Поділилися особливими митями, спільними вечорами, поїздками, улюбленими заняттями та традиціями.
Для 5–6 класів було організовано виставку дитячих робіт «Нема в світі кращого, як родина, то вам скаже і дитина».
А учні 5–9 класів долучилися до створення стіннівок «З родини йде життя людини».
Ці активності дали змогу кожному учневі замислитися над важливістю родини в житті людини, підкреслили значення любові, підтримки та традицій, які формують духовну єдність поколінь.
- Опубліковано: Сьогодні, 16:13
| - Автор: Управління освіти
- Коментарів: 0
- Переглядів: 4
|