РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Квітень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

АРХИВ
Квітень 2025 (50)
Березень 2025 (80)
Лютий 2025 (101)
Січень 2025 (90)
Грудень 2024 (113)
Листопад 2024 (116)
Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2

Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2 

У Чернігівській гімназії №2 відбувся круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно», автором та керівником якого є учитель хімії Наталія Горнюк з командою учителів: Бутко А. Ю., Барсукової Л. А., Барбасова С.О., Биченок А. Ю., Никипорець Д. В. та учнів: Давиденка М., Супрун В., Піщурової В., Кудри Д., Дацюка К., Павлюк А., Грищенко Д., Костирко К.
Мета проєкту — підвищення обізнаності школярів про засади здорового харчування, мотивацію до здорового способу життя та профілактику неінфекційних захворювань.
У програмі заходу були
- презентації «Смачна таблиця корисних хімічних елементів» та відповідної «SMART таблиці корисних хімічних елементів» від учнів 9-Б класу;
- виступи учнів 7-Б і 8-А класів на тему «Тарілка здорового харчування»;
- розрахунки поживної цінності страв;
- інтерактивна гра Kahoot;
- дегустація корисних смаколиків від здобувачів освіти ВСП «ФКЕТ НУ «Чернігівська політехніка».
Почесні гості заходу:
- Ірина Курмакова — докторка технічних наук, професорка;
- Ольга Мехед — докторка педагогічних наук, професорка;
- Олена Бондар — кандидатка технічних наук, доцентка;
- Юрій Карпенко — кандидат біологічних наук, доцент.
- викладачі та студенти ВСП «ФКЕТ НУ «Чернігівська політехніка», які поділилися знаннями, ідеями та здоровими ласощами і рецептами їх приготування.
Наші учні продемонстрували глибоке розуміння теми, критичне мислення й справжню зацікавленість.
Організатори подбали про те, щоб кожен учасник не лише здобув нові знання, а й надихнувся на позитивні зміни у власному житті.
Здоров’я — це не лише право, а й свідомий вибір.
Памʼятайте про силу маленьких кроків!

Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2Круглий стіл-презентація міждисциплінарного освітнього проєкту «Healthy Food: здоровим бути здорово та сучасно» у Чернігівській гімназії № 2