РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Січень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

АРХИВ
Січень 2025 (22)
Грудень 2024 (114)
Листопад 2024 (116)
Жовтень 2024 (159)
Вересень 2024 (75)
Серпень 2024 (35)
Зустріч медичних експертів з батьками й учителями у межах міжнародного проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» у Чернігівській гімназії № 2

Зустріч із батьками, лікарями та педагогами: здоров’я дітей — наша спільна відповідальність!
9 січня у Чернігівській гімназії № 2 відбулася важлива зустріч, яка об’єднала батьків, учителів та медичних експертів у межах міжнародного проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я». Ми зібралися для обговорення актуальних питань, пов’язаних зі здоров’ям дітей і створенням безпечного освітнього середовища.
На зустрічі виступили
— Макарова Ніна, регіональний координатор проєкту від Громадської спілки «Коаліція за вакцинацію»;
— Аландаренко Світлана, заступник начальника ДУ «Чернігівського ОЦКПХ МОЗ України»;
— Бубирь Олександр, завідувач відділу імунопрофілактики ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»;
— Тремба Наталія, сімейний лікар, завідувачка амбулаторії сімейної медицини Чернігівської міської лікарні №2.
Під час заходу обговорили надзвичайно важливі питання імунопрофілактики, вакцинації, підтримання здоров’я дітей та створення безпечних умов для навчання у сучасних реаліях. Учасники мали змогу отримати фахові консультації, поставити запитання та обмінятися думками.
Здоров’я наших дітей — це спільна відповідальність, яка потребує поєднання зусиль школи, родини та медичної спільноти. У сучасному світі з його викликами, такими як нові інфекції чи зростання стресу, відкритий діалог та поінформованість є ключем до створення стійкої системи громадського здоров’я.
Такі зустрічі допомагають не лише отримати корисну інформацію, а й об’єднати зусилля усіх зацікавлених сторін для підтримки здоров’я і благополуччя кожної дитини.
Дякуємо всім учасникам за вашу небайдужість та активну участь! Разом ми створюємо здорове та безпечне середовище для майбутніх поколінь.
Зробімо нашу громаду здоровішою разом!

Зустріч медичних експертів з батьками й учителями у межах міжнародного проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» у Чернігівській гімназії № 2