РОЗДІЛИ САЙТУ

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

ПРО УПРАВЛІННЯ

КАЛЕНДАР НОВИН
«    Лютий 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 

АРХИВ
Лютий 2025 (65)
Січень 2025 (89)
Грудень 2024 (113)
Листопад 2024 (116)
Жовтень 2024 (160)
Вересень 2024 (75)
Чернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мови

Чернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мови

Мова є багатовіковим надбанням народу. Вона створена зусиллями багатьох поколінь. Сила слова велична! Значення рідної мови в житті людини неоціненне!

У Чернігівській гімназії №11 було проведено ряд заходів до Міжнародного дня рідної мови:

• інтелектуально-розважальні командні ігри «Мовознавчий двобій», «Мова єднає всіх», «Я люблю українську мову»;
  • мовний квест «Рідна мова солов’їна»; 
  • лінгвістично-пізнавальне асорті «Магія рідного слова»;
  • мовний батл «Українська vs суржик»;
  • мовно-літературний КВК «Барви рідної мови»;
  • поетична вітальня «Нащадкам мову передам, як скарб…»;
  • мовний квест «Мовознавчики»;
  • мовна мозаїка «Моя мова – калинова»;
  • гра-мандрівка «Подорож океаном рідної мови»;
  • мовні вікторини:       «Твоя мова – твоя перемога!», «Стежками рідної мови», «Знавці рідної мови»,  «Мово рідна, слово рідне», «Наша мова – найцінніший скарб!», «Я знаю рідну мову», «Любов до Батьківщини неможлива без знання рідної мови»,  «Рідна мова – мова поколінь», «Квітни, мово наша рідна!», «Твоя мова – твоя перемога!», «Мова – душа народу», «Дивосвіт українського слова»; розважально-пізнавальна гра      «Мовний квіз»;
  • уроки-подорожі: «Мова – духовне багатство народу», «Наша мова калинова!», «Найцінніший скарб у тебе –  рідна мова!»;
  • круглі столи «Збережемо мову – збережемо Україну», «Українська мова – моя рідна мова»;
  • бібліотечний урок «Єдиний скарб у тебе – рідна мова»;
  • конкурс малюнків «Люблю рідну мову».
  • Чернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мовиЧернігівська гімназія №11 відзначила Міжнародний день рідної мови